x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

26 Iul 2008   •   00:00

26 iulie 2008:Kingston Technology a lansat un nou dispozitiv flash USB de stocare, DataTraveler 101, şi a anunţat disponibilitatea versiunilor de 16 GB din seria DataTraveler 100, respectiv DataTraveler 400.

FLASH-URI. Kingston Technology a lansat un nou dispozitiv flash USB de stocare, DataTraveler 101, şi a anunţat disponibilitatea versiunilor de 16 GB din seria DataTraveler 100, respectiv DataTraveler 400. Acest din urmă model oferă utilizatorilor posibilitatea de a lucra pe mai multe PC-uri prin faptul că permite stocarea setărilor browser-ului de internet sau a e-mailului, care sînt apoi sincronizate cu un alt PC prin intermediul software-ului MigoSync. Modelul 101 este dotat cu SecureTraveler, un program care le permite utilizatorilor să acceseze pe dispozitiv o zonă securizată, protejată cu parolă. Recent, tot în domeniul flash-urilor cu opţiuni avansate de securitate, a fost lansat şi modelul DataTraveler Black Box, avînd criptare AES pe 256 de biţi.  

 

 
CĂŞTI. O firmă japoneză comercializează un nou tip de cască audio ce foloseşte oasele ca mijloc de transmitere a sunetelor melodiilor şi care poate fi utilizată la piscină sau sub duş. Extremităţile căştii etanşe botezată "Audio Bone Aqua" se aplică pe urechi şi transmit direct în craniu vibraţiile generate de muzică. Semnalele se propagă pînă la urechea internă, fără ca timpanul să intre în acţiune. Cu această tehnică se elimină riscul spargerii timpanului şi chiar dacă percepţia este puţin diferită de cea resimţită prin intermediul căştilor tradiţionale, tonurile originale sînt redate cu fidelitate.

 
NAVIGAŢIE. Noul sistem de navigaţie Mio C725 combină funcţiile specifice dispozitivelor din categoria sa cu cele ale unui player audio-video, avînd integrată şi o funcţie de vizualizare a fotografiilor. Modelul are un ecran tactil de 7 inci, un procesor Samsung 2443 cu o frecvenţă de 400 MHz şi un receiver GPS cu 20 de canale. Memoria internă de 2 GB şi cea RAM de 64 MB pot fi suplimentate prin carduri de memorie. Sistemul include hărţi din 38 de ţări europene şi redă toate fişierele cunoscute de multimedia.

×
Subiecte în articol: IT