x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

26 Aug 2008   •   00:00

26 august 2008



LicitaŢie SNR. Societatea Naţională de Radiocomunicaţii va începe în luna octombrie procedurile de achiziţie a unui sistem informatic integrat pentru managementul activităţii. Valoarea estimată a contractului se ridică la 5,95 milioane de euro, a anunţat operatorul. Contractul constă în furnizarea şi instalarea de echipamente hardware şi licenţe software de tip ERP (Sistem integrat de planificare a resurselor companiei).

GĂZDUIRE WEB. Furnizorul german de web hosting 1&1 Internet s-a lansat şi în România. Ofertele companiei includ servicii de găzduire web, înregistrare de domenii sau soluţii e-mail şi pot fi accesate direct pe www.1and1.ro. Prin Microsoft Exchange se furnizează şi un serviciu de e-mail compatibil cu iPhone, inclusiv cu noul model 3G. Comenzile primite prin intermediul portalului  din România vor fi procesate de sucursala 1&1 din SUA din Pennsylvania.

BUSINESS. Samsung pregăteşte o ofensivă pe pieţele emergente, printre care şi România, pentru a contracara efectele încetinirii economiei globale şi oferta excesivă de televizoare cu ecran plat. Preţurile televizoarelor cu ecran plat vor scădea cu circa 30%, a declarat preşedintele diviziei digital media Park Jong-woo, citat de Financial Times. Compania intenţionează să-şi extindă reţelele de distribuţie către oraşe mici şi să crească vînzările pe segmentul premium prin diferenţiere.

×
Subiecte în articol: IT