x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

17 Sep 2008   •   00:00

17 septembrie 2008:Ubisoft deschide la Craiova al doilea studio de creaţie din România, după cel din Bucureşti.



Studio de jocuri
Ubisoft deschide la Craiova al doilea studio de creaţie din România, după cel din Bucureşti. Biroul are un personal de 12 angajaţi implicaţi deja în dezvoltarea de jocuri, iar organizaţia îşi propune să angajeze 100 de persoane în următorii trei ani. Compania continuă extinderea în Europa de Est, după ce a mai deschis în ultimii doi ani puncte de lucru la Sofia şi la Kiev.


Telefon Hagi

Vodafone a lansat un nou telefon mobil cu autograful lui Gheorghe Hagi. Modelul Vodafone 527 este dotat cu media player, cameră  digitală VGA, radio FM, slot card de memorie şi bluetooth.


Clasament IT

România se situează pe locul 39 din 64 într-un top al competitivităţii industriei informatice, conform unui clasament Economist Intelligence Unit. Dintre ţările care au devenit membre ale UE în 2004, cea mai bună poziţie este ocupată de Estonia (locul 24), aceasta fiind urmată de Slovenia (26). Valoarea punctajului a fost calculată în funcţie de mediul de afaceri, infrastructura IT, capitalul uman, mediul legislativ, activităţile de cercetare şi dezvoltare şi sprijinul acordat industriei IT.


Terminale

HTC a lansat trei noi modele de telefoane mobile: Touch 3G, Viva şi HD. Toate terminalele au sistem de operare Windows Mobile 6.1. Primele două modele au ecran cu diagonală de 2,8 inci şi vor ajunge şi pe piaţa din România în luna octombrie. Modelul HD are 3,8 inci, la fel ca la iPhone 3G, şi apare în România în luna noiembrie.

×
Subiecte în articol: IT