x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

06 Oct 2008   •   00:00

6 octombrie 2008



TEHNOLOGIE
Dell a lansat un ecran electronic de protecţie pentru laptopurile Latitude E6400. Această funcţie este bazată pe o aplicaţie software şi creează o matrice de pixeli care reduce unghiul de vizibilitate laterală al persoanele aşezate lângă utilizator. Funcţia are un impact minim asupra luminozităţii ecranului şi se activează printr-o combinaţie de taste sau prin aplicaţia software ControlPoint. Această opţiune poate fi achiziţionată la preţul de 110 euro.

24MM

Coreenii de la Samsung au prezentat o cameră foto compactă, HZ1, cu zoom optic x10 şi unghi ultra-larg de 24mm. În plus, camera HZ1 include diverse funcţii precum captare în HD, Perfect Portrait System, Function Descrption, Photo Style Selector.

GPS
Mio a lansat soluţia de navigare Moov, dezvoltată pentru anumite modele Skoda. Dispozitivele Mio Moov sunt echipate cu hărţile din 38 de ţări. GPS-ul va fi montat pe un suport cu alimentare proprie, deja instalat, utilizatorul având astfel oportunitatea de a folosi dispozitivul chiar şi în afara maşinii. Gama Moov, lansată în România în luna aprilie, dispune de ecran de 4.3 inci şi tehnologie Bluetooth. Se pot conecta prin intermediul telefonului mobil la o bază de date online de unde pot fi descărcate informaţii actualizate despre punctele de interes. Serviciul NavPix le permite utilizatorilor să navigheze având ca repere fotografii etichetate geografic.

GADGET
BenQ a lansat în România un mouse laser pentru notebook-uri cu o rezoluţie de 1.600 DPI. Gadget-ul L500 are o rotiţă de scroll cu 4 direcţii şi două butoane laterale pentru navigare rapidă pe internet.

×
Subiecte în articol: IT