x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

09 Oct 2008   •   00:00

9 octombrie 2008



SECURITATE
Kaspersky a lansat Mobile Security Enterprise Edition, soluţie de securitate destinată utilizatorilor de smartphone-uri din cadrul companiilor, care folosesc sistemele de operare Windows Mobile şi Symbian. Noua soluţie oferă şi un firewall pentru monitorizarea activităţii în reţea. Modulul antivirus scanează automat toate fişierele care pătrund în dispozitivul mobil şi poate lansa o scanare completă la cererea utilizatorului. Dacă dispozitivul mobil este pierdut sau furat, opţiunea Anti-Theft îi permite administratorului reţelei IT a companiei să trimită un mesaj codat pe numărul telefonului, care poate bloca accesul la datele din memorie sau le poate şterge.

STORM
Vodafone a anunţat ieri lansarea noului smartphone BlackBerry Storm, care va fi disponibil exclusiv în reţeaua proprie, în Europa, India, Noua Zeelandă, precum şi în SUA, prin Verizon Wireless. Terminalul dispune de ecran tactil de 3.25 inchi, funcţionează în reţea GSM/HSDPA şi are o capacitate de stocare de 1GB, beneficiind şi de card de memorie. Nu prezintă conectivitate Wi-Fi. Vine echipat cu o cameră foto de 3MP şi platformă GPS.

POŞTA ÎN SPANIA
Poşta Română deschide astăzi, oficial, şase oficii poştale în cinci oraşe din Spania unde există comunităţi mari de români. Cele şase puncte de prezenţă  în Spania se află în Barcelona, Valencia, Castellon şi Mallaga şi Madrid (două). Până la finele anului se intenţionează deschiderea a două oficii poştale în Italia.

PRECOMENZI WOW
Din această săptămână, românii pot precomanda World of Warcraft Wrath of the Lich King, jocul urmând a fi lansat lansat oficial în Diverta "Magheru" în noaptea de 12-13 noiembrie. Precomanda nu conţine jocul propriu-zis, are un preţ de 40 lei şi va fi disponibilă în magazine până la data de 11 noiembrie. Precomanda le permite celor care o achiziţionează să cumpere la lansare Wrath of the Lich King la preţul de 100 de lei dacă prezintă cutia precomenzii şi dovada fiscală a achiziţiei precomenzii.

×
Subiecte în articol: IT