x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

13 Mai 2005   •   00:00


  • 14 mai 2005
  • SOLUTII CELLVINE PENTRU ZAPP. Compania israeliana Celvine a inceput implementarea comerciala a solutiilor sale de acoperire "indoor" (in cladiri) si marire a capacitatii de penetrare a semnalului in mai multe locatii, pentru reteaua de telefonie Zapp. Solutiile de optimizare a ariei de acoperire vor permite Zapp sa garanteze servicii imbunatatite in zonele urbane, care sufera din cauza degradarii semnalului celular. Telemobil a incheiat, in luna ianuarie, cu patru banci, un acord de imprumut in valoare de 94 milioane dolari, fondurile atrase fiind destinate in principal dezvoltarii retelei de telefonie mobila Zapp si imbunatatirii serviciilor furnizate.

    FUZIUNE IN TELECOMUNICATIILE FRANCEZE. Doi dintre cei mai mari operatori francezi de telecomunicatii prin linii fixe, Neuf Telecom si Cegetel, isi vor combina operatiunile pentru a-si dezvolta activitatea si pentru a reduce costurile. Dupa mai multe luni de negocieri, reprezentantii companiei Neuf Telecom au declarat zilele trecute ca firma va detine 72% din actiunile noii structuri. Analistii considera ca cei doi operatori s-au grabit sa ajunga la un acord dupa ce, luna trecuta, compania rivala Telecom Italia a preluat Tiscali, furnizor de servicii de Internet, pentru suma de 266 milioane de euro.

    CARD ON-LINE. Astral Telecom lanseaza ASTRAL Card, un produs preplatit care ofera solutii de acces alternativ la convorbiri internationale si Internet (in varianta dial-up sau Wi-Fi).

    Accesul la serviciile de convorbiri internationale si Internet se poate face prin intermediul site-ului, un sistem de achizitionare on-line a cardului Astral.

    Prin achizitionarea on-line a unui cod PIN, clientii Astral au acces alternativ la toate serviciile preplatite ale companiei.

    Grupaj realizat de Alexandru Radescu
    ×
    Subiecte în articol: IT