x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

20 Apr 2005   •   00:00


  • 21 aprilie 2005
  • ROMTELECOM LANSEAZA ADSL EXPRESS. RomTelecom a prezentat in cadrul CERF serviciul ADSL Express, care va oferi utilizatorilor persoane juridice acces Internet la viteze ridicate la un pret fix. Asymmetric Digital Subscriber Line este o tehnologie care permite transferul asimetric al datelor, avand ca suport o pereche de fire de cupru. Vitezele maxime atinse sunt de 8 Mbps la download si de 1 Mbps la upload.

    CONNEX ADUCE BLACKBERRY. Connex si compania Research In Motion au anuntat intentia de a oferi BlackBerry, o platforma de varf pentru comunicatii mobile. BlackBerry asigura acces mobil permanent, prin actionarea unei taste, catre e-mail si alte aplicatii de comunicare si informare, atat pentru clientii individuali, cat si pentru companii. Connex va folosi terminalele BlackBerry 7290. Acelasi model va fi oferit din luna iunie si prin intermediul operatorului Orange.

    WAP ORANGE WORLD. Orange Romania a lansat portalul WAP Orange World, prin intermediul caruia utilizatorii au acces la informatii sportive si meteo, programe TV, cotatii valutare, precum si posibilitatea de a viziona emisiuni TV. Portalul este organizat in trei sectiuni, si anume Info, Enjoy si Util. Orange World este accesibil prin tehnologiile WAP GPRS/ EDGE sau WAP CSD. Orange World a fost lansat pentru prima oara in anul 2003 in Franta si Marea Britanie.

    Grupaj realizat de Alexandru Radescu

    ×
    Subiecte în articol: IT