x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget iPhone 3G S vândut în un milion de unităţi în trei zile

iPhone 3G S vândut în un milion de unităţi în trei zile

de Alexandru Radescu    |    22 Iun 2009   •   00:00

După primele trei zile de comercializare, Apple a vândut un milion de unităţi iPhone 3G S.



Potrivit oficialilor companiei, citaţi de cellular-news.com, 6 milioane de clienţi au descărcat noua versiune software iPhone 3.0. În momentul de faţă, peste 50.000 de aplicaţii sunt disponibile în App Store.

Noul iPhone 3G S a fost lansat vineri, 19 iunie pe pieţele din SUA, Canada, Franta, Germania, Italia, Spania, Elvetia si Marea Britanie. Conform informaţiilor oferite de companie în ziua prezentării noului model, acest terminal va fi lansat pe piaţa din România în data de 9 iulie

Terminalul functioneaza in retea HSDPA (7.2Mbps) si beneficiaza de o camera foto de 3MP cu care utilizatorii pot filma (30fps).

Functia Voice Control permite accesarea vocala a agendei, dar si a playlist-ului. Poti chiar sa intrebi cine cinta si terminalul va raspunde. Voice Control este disponibil si in limba română.

Pentru orientare si localizare, iPhone 3G S vine echipat si cu o busola digitala. De asemenea, serviciul de hărţi va permite şi afişarea de informaţii despre trafic (inclusiv viteze admise). Punctul geografic in care te afli se marchează uşor pe hartă şi îl poţi comunica altora prin email sau MMS.

Alte noutăţi, "cerute" cu insistenţă de vechii utilizatori de iPhone sunt funcţiile Cut, Copy si Paste (disponibile chiar si in timpul navigarii pe web).

×
Subiecte în articol: IT