x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Iphone 5 dezlanţuit: Fanii Apple din întreaga lume au pus mana pe noul model de telefon

Iphone 5 dezlanţuit: Fanii Apple din întreaga lume au pus mana pe noul model de telefon

21 Sep 2012   •   09:59
Iphone 5 dezlanţuit: Fanii Apple din întreaga lume au pus mana pe noul model de telefon

Cel mai popular dispozitiv a fost lansat saptamana trecuta. Intr-un mod familiar, fanii din Asia au dat buzna in magazinele Apple din Hong Kong, Japonia si Singapore pentru achizitionarea celui mai nou model Iphone.

Potrivit nydailynews.com, mii de cumparatori dornici au format un lung sir in fata magazinelor pentru a fi primii care au ultima versiune de Iphone in maini. In Hong Kong, cumparatorii au trebuit sa se inscrie online pentru a putea achizitiona dispozitivul mult dorit.

Smartphone-ul este promovat si in Statele Unite, Marea Britanie, Canada, Franta si Germania de azi si in alte 22 de tari in urmatoarea saptamana. Noul Iphone 5 este subtire, usor, cu un ecran mare si cu un procesor rapid.

Compania Apple a primit comenzi in numar de 22 de milioane de dispozitive in primele 24 de ore de la data anuntarii lansarii, de doua ori mai mult ca Iphone 4S.

Unii fani australieni au ajuns la extrem pentru a fi primii care sa detina noul telefon, asezandu-se in fata magazinului Apple in centrul orasului Sydney cu trei zile inainte de lansare. Todd in varsta de 24 de ani si petrecut in medie de 18 ore pe zi stand intr-un scaun pliant si incercand sa prinda doar cateva ore de somn intr-un cort amplasat pe trotuarul din afara magazinului.

×
Subiecte în articol: telefon dispozitiv gadget iphone 5