x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget iPhone 5, prezentare oficială pe 4 octombrie?

iPhone 5, prezentare oficială pe 4 octombrie?

de Alexandru Radescu    |    21 Sep 2011   •   14:23

De la “sfarsitul lui august', prezentarea oficiala pentru iPhone 5 s-a mutat initial la “inceputul lui septembrie', pentru ca ultimele zvonuri sa indice data de 4 octombrie.

Cel putin asa spune Appleinsider.com care citeaza o informatie publicata initial de AllThingsD. Prezentarea noului iPhone va intra in sarcina lui Tom Cook, noul CEO Apple, numit dupa demisia magicianului Steve Jobs, co-fondator al companiei.

Potrivit surcelor citate de AllThingsD, iPhone ar urma sa fie disponibil comercial la cateva saptamani dupa prezentarea oficiala.

In ceea ce priveste specificatiile iPhone, se "vorbeste" despre un procesor mai puternic (A5), un ecran de 3.7 inci (fata de 3.5 inci la modelele anterioare), o baterie care sa reziste ceva mai mult la utilizare intensa (1430mAh) si putin mai subtire.

In orice caz, operatorul T-Mobile USA nu va oferi clientilor sai iPhone 5 decat pe la inceputul anului viitor. Potrivit cellular-news.com, aceasta informatie a aparut zilele trecute intr-o circulara difuzata in interiorul companiei telecom.

×
Subiecte în articol: Apple iphone 5 tim cook allthingsd