x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget IT/Stirile zilei - 10 iulie 2004

IT/Stirile zilei - 10 iulie 2004

10 Iul 2004   •   00:00

Ambiguu - Dell echipat cu Linux

Dealer-ul italian Questar a inceput sa distribuie computere Dell echipate cu Linux, dar producatorul de calculatoare a trimis un comunicat de presa in care "se delimiteaza" de initiativa companiei italiene. Incepand cu aceasta saptamana compania milaneza Questar distribuie pe piata europeana Dell Optiplex dotate cu versiunea Linux Linspire 4.5. Italienii spun ca dupa 24 de ore de la anuntarea ofertei, au primit pe site 200.000 cereri pentru Dell-Linux. (www.enterprise-linux-it.com)

Wireless - Retea mondiala Deutsche Telekom

Compania germana Deutsche Telekom proiecteaza sa "lege" intr-o retea globala 10.000 de centre Internet Wireless (hot-spot), se arata intr-un material TechWeb News. Divizia T-Systems a companiei germane va pune in practica acest plan, fiind vorba de conectarea a 120 de parteneri internationali ai Deutsche Telekom, cu un total de 150 milioane de utilizatori de Internet wireless.

Studiu - Celularele "vechi" si frustrarile

Numarul utilizatorilor de telefonie mobila satisfacuti de terminalele cumparate a scazut in ultimii trei ani, conform unui studiu Strategy Analytics prezentat de TechWeb. Pentru acest sondaj au fost chestionati 1.000 de utilizatori americani, numarul celor "foarte satisfacuti" de celularele pe care le posedau fiind cu 50% mai scazut decat in statisticile anului 2001. Frutrarile au aparut la persoanele care nu si-au achizitionat telefoanele cu camera sau cu clapeta. (Alexandru Radescu)

×
Subiecte în articol: IT