x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget IT/Stirile zilei - 13 iulie 2004

IT/Stirile zilei - 13 iulie 2004

13 Iul 2004   •   00:00

Dezamagire - George Michael, barfit pe site

Vedeta britanica George Michael s-a vazut nevoit sa anunte inchiderea sectiunii forum a site-ului personal din cauza celor care spuneau lucruri negative la adresa sa. Solistul a gasit pe site reprosuri legate de "varsta inaintata" sau de faptul ca s-ar fi ingrasat. Altii s-au plans de calitatea melodiilor sale, dar si de modul in care si-a promovat ultimul album. Forumul va fi inchis definitiv peste zece zile, George Michael lasandu-le timp fanilor "adevarati" sa-si stabileasca un alt loc virtual de intalnire.

Educational - Lectii dupa "model hacker"

Universitatea Politehnica din Singapore a initiat cursuri speciale pentru studentii de la electronica: "atacul hackerilor". Studentilor li se va permite sa simuleze "prabusiri de servere" si atacuri cu virusi asupra unei retele securizate. Dupa cum spune conducerea Universitatii, la aceste cursuri sunt inscrisi 600 de studenti, iar echipamentul hardware si software a fost furnizat de IBM si Cisco.

Boala - SMS-ul creeaza dependenta

Germania se confrunta cu o noua categorie de "bolnavi": dependentii de SMS-uri. O clinica din Hanovra si-a deschis o sectie speciala pentru patimasii mesageriei pe telefonul mobil. Dupa cum arata intr-un studiu recent, in Germania ar fi 380.000 de suferinzi ai "dependentei de SMS". Psihoterapeutul Andreas Herter spune ca "dependenta de SMS-uri este o adevarata maladie pentru ca provoaca daune finaciare si mentale. Aceasta problema duce la tulburari de personalitate si depresii, declara doctorul Herter.

Internet - Cameron Diaz… inedit !

De cateva zile, un filmulet erotic cu Cameron Diaz infierbanta Internet-ul. Este vorba de o inregistrare de acum 12 ani, pe vremea cand "modelul" Cameron se zbatea mult ca sa ajunga in cetatea visurilor de la Hollywood. Filmul dureaza 30 de minute si este "opera" fotografului John Rutter, cu care Cameron a avut o lunga batalie in tribunal pentru a interzice difuzarea acestei inregistrari. Filmul se gaseste la adresa www.scandal-inc.com, un site rusesc. Puteti sa vedeti cateva imagini gratuit, dar descarcarea in intregime a filmului costa.
×
Subiecte în articol: IT