x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Jocul saptamanii: Blitzkrieg: Rolling Thunder

Jocul saptamanii: Blitzkrieg: Rolling Thunder

28 Mar 2005   •   00:00

Razboiul, ultima varianta

Campania militara condusa de generalul George Patton porneste din Maroc in 1942. Tinta este anihilarea trupelor germane si a aliatilor sai din guvernul de la Vichy. Ca o noutate in seria Blitzkrieg, grupurile de infanterie pot fi combinate. Nu mai e nevoie sa comandati batalioane separate de mitraliori sau de puscasi, ci grupe de lupta care combina unitati din cele mai diverse, exact ca in razboiul adevarat.

Dar legea este facuta tot de tancuri pe campul de lupta. Cateva sunt suficiente pentru a anihila toata infanteria inamica, daca aceasta nu beneficiaza de suportul tancurilor. Aviatia este un element care poate decide soarta bataliei. Parasutistii pot cobori in spatele liniilor inamice, iar bombardierele au un efect devastator. Ca regula a campaniilor, unitatile ramase in viata dupa o batalie pot trece in urmatoarea misiune.

Cu timpul, capata experienta, arme mai bune si eficienta mai mare in lupta. Trupele trebuie aprovizionate permanent cu munitie de catre camioane, iar medicii trebuie sa repuna pe picioare soldatii raniti. Pentru a "coordona" toata aceasta desfasurare de forte, aveti vevoie de un procesor la 1 GHz, cel putin 256 MB RAM si o placa video 3D cu 32 MB, compatibila DirectX 9.0.

×
Subiecte în articol: IT