x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Jocul saptamanii: Gladiator: Sword of Vengeance

Jocul saptamanii: Gladiator: Sword of Vengeance

02 Aug 2004   •   00:00

Razbunati-l pe Traian!

Jocul se vrea a fi facut dupa filmul cu acelasi nume (Gladiatorul). Povestea este intrucatva similara si are actiune cat cuprinde.

Personajul principal al jocului, pe numele lui Invictus Thrax, este cel mai mare si mai tare luptator din arena. Reuseste astfel sa ajunga gladiatorul favorit al imparatului Traian, care se hotaraste sa-i redea libertatea. Numai ca are ghinion!

Traian moare in urma unui complot, iar puterea e preluata de Arruntius, care isi sarbatoreste victoria printr-un sangeros spectacol la care participa si gladiatorul nostru. Dupa lupte crancene, Invictus Thrax e omorat de un adversar cu puteri supranaturale.

Nu, nu s-a terminat jocul! Eroul nostru se trezeste in Paradis, unde doi copii (respectiv Romulus si Remus) ii spun ca noul imparat s-a folosit de puteri oculte pentru a prelua puterea, ajutat fiind de Phobos si Deimos (Frica si Teroarea), cei doi fii ai lui Marte. Cum nici un pamantean nu poate invinge cei doi monstri, copiii din poveste ii dau eroului puterea lui Hercule (!), pentru a-l ajuta sa-l razbune pe imparat, omorandu-l pe Arruntius. Urmeaza o serie intreaga de incercari, gladiatorul devine din ce ince mai puternic, primeste arme noi si omoara un milion de adversari pana la sfarsitul jocului. (Cristian Ionita)

×
Subiecte în articol: IT