x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Jocul saptamanii: Massive Assault Network

Jocul saptamanii: Massive Assault Network

17 Aug 2004   •   00:00

Razboiti-va pe Internet!

Cu o conexiune buna la Internet, un procesor de 800 Mhz, 256 Mb memorie Ram si o placa video de 32 Mb puteti merge la razboi intr-un joc de retea ce "cantareste" doar 100 MB si poate fi descarcat de la Wargaming.net. Hartile au 90 MB.

Massive Assault Network este un fel de "frate de Internet" al jocului Massive Assault, lansat in urma cu un an. Altfel spus, un joc de strategie turn based (TBS) ce poate fi jucata exclusiv on-line.

Odata pornit la razboi pe Internet, trebuie sa alegeti intre Free Nations Union si Phantom League (popoare cu aceleasi tipuri de unitati, dar cu aspect diferit), o planeta si un adversar. Fiecare planeta este impartita in tari. O parte sunt aliatii tai secreti, alta, aliatii secreti ai adversarului, restul fiind neutre. Aliatii secreti vor fi invizibili pentru inamic atat timp cat nu-i dezvaluiti, adversarul vazandu-i pe harta drept o tara neutra. Fiecare tara aflata sub controlul vostru produce o suma de bani, cu care puteti sa cumparati noi unitati. (Cristian Ionita)

×
Subiecte în articol: IT