x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget LG aduce Arena în România

LG aduce Arena în România

de Alexandru Radescu    |    14 Apr 2009   •   00:00
LG aduce Arena în România

Prezentat oficial în februarie, în timpul congresului telecom de la Barcelona (World Mobile Congress), LG Arena este disponibil şI în România.

Modelul KM 900 funcţionează în reţea HSDPA, dar asigură şI EDGE/Wi-Fi. Are o memorie internă de 8GB la care se adugă cardul extern. Camera foto are rezoluţie de 5MP, platformă GPS la care se adaugă opţiunea de geo-tagging la fotografii.

Terminalul încorporează tehnologia Dolby Mobile oferind în acelaşi timp claritate şi intensitate sunetului pentru muzică. Ecranul WVGA de 3 inci are o rezoluţie de 4 ori mai bună decât un ecran QVGA standard, ceea ce permite redarea exactă şi de înaltă calitate a formatelor DVD, DIVx sau Xvid.

Interfaţa specială
Interfaţa S-Class a fost special concepută pentru a scoate în evidenţă avantajele ecranelor tactile si de a elimina meniurile şi etapele numeroase şi complicate de acces. Acesta are la bază un cub care încadrează 4 ecrane ce pot fi personalizate pentru a oferi un acces rapid la toate funcţiile, prin simpla răsucire a cubului cu vârful degetului.

Funcţia "Reel Scrolling" afişează meniurile ca şi cum ar fi imagini pe o rolă de film, oferind pictograme pentru fiecare opţiune.
LG Arena (KM900) este disponibil din această lună la preţ de 1750 de lei.

×
Subiecte în articol: IT