x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Logouri cu Gigi Becali!

Logouri cu Gigi Becali!

08 Apr 2009   •   00:00

O regulă simplă din lumea afacerilor spune că pentru un profit rapid poţi exploata subiecte "la modă". De aproape o săptămână, Gigi Becali este subiectul numărul 1 prin România şi de acest lucru încearcă să se folosească şi o firmă cu afaceri în lumea telecom. Despre ce e vorba?



Mai mulţi utilizatori de telefonie au primit un SMS care "invită" la comandarea unui logo cu textul Becali sau Gigi-Liber. Logoul ales se trimite la 1335 (preţul SMS-ului fiind de 1,19 euro). Conform unor surse de pe piaţa telecom, numărul aparţine firmei Telemedia.

Numere scurte

Numerele scurte, de tipul XYZ sau WXYZ, care permit furnizarea de servicii cu valoare adăugată, pot fi închiriate în baza unor contracte comerciale între firme şi operatorii de telefonie mobilă. Alegerea numărului se face de către beneficiar, în măsura în care combinaţia solicitată de el este disponibilă.

Conform contractelor existente, beneficiarul se obligă să obţină, menţină, înlocuiască şi să extindă orice obligaţie legală în legătură cu sau rezultând din furnizarea serviciilor. De asemenea, aceştia sunt direct şi exclusiv răspunzători pentru furnizarea şi conţinutul serviciilor prezentate şi reglementate, precum şi pentru plata drepturilor de autor sau oricăror altor drepturi, inclusiv drepturi de proprietate intelectuală sau conexe referitoare la conţinutul transmis utilizatorilor.

×
Subiecte în articol: IT