x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Mesajele șterse de pe WhatsApp pot fi încă accesate

Mesajele șterse de pe WhatsApp pot fi încă accesate

17 Noi 2017   •   19:49
Mesajele șterse de pe WhatsApp pot fi încă accesate

A fost una dintre cele mai așteptate funcții ale aplicației WhatsApp, însă se pare că opțiunea „Delete for everyone”, instrumentul prin care putea fi șters un mesaj trimis, nu este atât de mulțumitoare pe cât am fi crezut la început, notează Daily Mail.

Un nou raport susține că mesajele WhatsApp care sunt șterse, încă există în aplicație și pot fi accesat cu ușurință prin Setări. Soluția este disponibilă pentru utilizatorii Android 7.0, însă încă nu este sigur dacă aceasta există și pentru utilizatorii IOS.

Luna trecută, WhatsApp a introdus opțiunea „Delete for everyone”, permițând, astfel, utilizatorilor să șteargă mesajele pe care le consideră umilitoare, dar pe care le-au trimis dintr-un impuls. Mesajele pot fi șterse la cel mult șapte minute după ce au fost trimise.

Santiago S, autorul blogului Android Jefe, a descoperit o modalitate prin care poți vedea mesajele care au fost șterse de expeditor. „Am descoperit că mesajele sunt stocate în registrul de notificărări din sistemul Android. Deci, este doar o chestiune de a intra în acea înregistrare pentru a vedea mesajul șters de cealaltă persoană”

De fiecare dată când o notificare ajunge la un dispozitiv Andoird, aceasta este stocată în jurnalul de notificări, chiar dacă aceasta este sau nu ulterior ștearsă de către expeditor. Deci, mesajul poate fi văzut în jurnalul de notificări, chiar dacă mesajul nu va mai fi vizibil în cadrul chat-ului.

×