x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Ministerul Comunicaţiilor organizează o licitaţie pentru portalul e-România

Ministerul Comunicaţiilor organizează o licitaţie pentru portalul e-România

de Cristian Ionescu    |    07 Iul 2009   •   00:00

Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale organizează o licitaţie deschisă pentru dezvoltarea portalului e-România, prin mai multe contracte cu o valoare estimată la 42,01 milioane de lei fără TVA, ofertele urmând să fie depuse până la 20 august.



Prin această licitaţie, MCSI va cumpăra echipamente hardware, aplicaţii software şi sisteme informatice, soluţii antivirus, precum şi servicii de programare şi de consultanţă. Criteriul de atribuire este oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic.

Perioada minimă pe parcursul căreia ofertantul trebuie să îşi menţină oferta este de 90 zile, iar termenul limită de depunere a ofertelor este 20 august. Anunţul implică încheierea unui acord-cadru, iar durata contractului este de 45 de luni de la data atribuirii.

Portalul e-România face parte din Strategia Naţională România Digitală - e-Strategie pentru o Societate Informaţională, care cuprinde 14 secţiuni, printre care Strategia Naţională pentru Broadband, Strategia Naţională de trecere la Televiziunea Digitală, Administraţia Publică Minimală sau Strategia Naţională pentru Serviciul Universal.

×
Subiecte în articol: IT