x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget NETCITY - Partidul Conservator vrea altă licitaţie

NETCITY - Partidul Conservator vrea altă licitaţie

de Carmen Vintila    |    15 Aug 2007   •   00:00

Consilierii generali ai PC l-au acuzat ieri pe primarul general Adriean Videanu că a incălcat legea in procesul de atribuire a contractului de lucrări publice "Reţeaua de fibră optică a Municipiului Bucureşti pentru telecomunicaţii - NETCITY".

Consilierii au depus ieri două sesizări la Ministerul Finanţelor şi la Autoritatea Naţională pentru Reglementarea şi Monitorizarea Achiziţiilor Publice in care au solicitat anularea licitaţiei pentru acest proiect şi reluarea sa in condiţii de legalitate.

"Ne-am bazat sesizarea, către ambele instituţii, pe nerespectarea principiilor de tratament egal şi nediscriminatoriu pentru orice operator economic ce doreşte să participe la un proces de licitaţie deschisă, principii prevăzute in OUG 34/2006", a declarat consilierul municipal al PC, Octavian Petrovici. El a arătat că in procedura stabilită de primărie este interzisă participarea la licitaţie a oricărui furnizor de servicii de telecomunicaţii de pe piaţa internă şi internaţională, ceea ce este impotriva legii. In plus, adresa trecută pe documentaţia impărţită participanţilor şi numărul de telefon au fost altele decăt cele afişate pe site-ul primăriei. "Anunţul de participare publicat in Jurnalul Oficial al UE este tradus cu erori şi nu este conform cu cel publicat in Romănia", a mai spus Petrovici.

×
Subiecte în articol: IT