x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget News gadget

News gadget

17 Aug 2007   •   00:00

Nokia lansează pe piaţă o nouă serie de telefoane mobile intitulate Prism. Telefoanele puse in vănzare, respectiv 7500 Prism şi 7900 Prism, ies in evidenţă prin designul lor format numai din linii drepte şi finisajul negru lucios care iţi atrage atenţia asupra formei lor diamanate.

Celulare fără internet. Se pare că tehnologia de ultimă generaţie şi internetul broadband la indemăna oricui nu sunt atăt de populare in Coreea, cel puţin nu printre părinţii ai căror copii petrec extrem de mult timp butonănd telefoanele mobile, downloadănd jocuri şi muzică pe cheltuiala acestora. Aparent, opţiunile sunt foarte limitate pentru părinţii care doresc să achiziţioneze pentru odraslele lor risipitoare un telefon simplu, internetul wireless fiind atăt de popular in Coreea, incăt puţine companii de telefonie mobilă oferă celulare sau servicii atăt de "spartane", incăt să includă numai voce şi text. In teorie soluţia ar fi simplă... să le trimită in Europa.

Seria Nokia Prism. Nokia lansează pe piaţă o nouă serie de telefoane mobile intitulate Prism. Telefoanele puse in vănzare, respectiv 7500 Prism şi 7900 Prism, ies in evidenţă prin designul lor format numai din linii drepte şi finisajul negru lucios care iţi atrage atenţia asupra formei lor diamanate. Nokia 7900 Prism va avea un preţ de aproximativ 400 de euro, in care sunt incluse o memorie de 1 giga, frecvenţă Quad-Band, o cameră de 2 megapixeli şi 49 de culori de iluminare a ecranului şi a tastelor. Fratele său mai mic, 7500 Prism dotat tot cu o cameră de 2 megapixeli, dar cu mai puţine facilităţi, va costa aproximativ 210 euro.

×
Subiecte în articol: gadget