x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Nokia E7, noul Communicator

Nokia E7, noul Communicator

de Alexandru Radescu    |    05 Apr 2011   •   18:41
Nokia E7, noul Communicator

Prezentat oficial în luna septembrie a anului trecut, la Nokia World, smartphone-ul E7 ajunge acum şi pe piaţa din România. La liber, terminalul va costa undeva între 450-500 de euro, fără TVA, a precizat azi Răzvan Petrescu, şeful Nokia România, în cadrul unei conferinţe de presă.

Pe scurt, Nokia E7 este un puternic terminal business, fiind considerat de oficialii Nokia drept “noul Communicator”. E7 este integrat cu Microsoft Mail for Exchange, asigură acces direct, în timp real şi securizat la conturile de e-mail corporative, oferind suport pentru o gamă de soluţii de securitate destinate companiilor. Modelul are un ecran tactil AMOLED de 4 inci şi tastatură glisantă qwerty, sistem de operare Symbian^3. Funcţionează în reţea HSDPA 10.2Mbps/HSUPA 2Mbps, dar asigură şi conectivitate Wi-Fi precum şi Bluettoth 3.0. Vine cu platformă A-GPS, cameră foto 8MP, filmare video la 720p şi stocare internă de 16GB.

Cu aceeaşi ocazie, reprezentanţii Nokia România au anunţat două noi aplicaţii care urmează a fi integrate în Ovi Store, în parteneriat cu Nestle şi Cinemagia.ro (un up-grade, de fapt).

×
Subiecte în articol: nokia symbian smartphone e7 ovi store