x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Noua serie Vaio Z: procesor Core i5 şi 2 unităţi SSD

Noua serie Vaio Z: procesor Core i5 şi 2 unităţi SSD

de Alexandru Radescu    |    16 Feb 2010   •   00:00
Noua serie Vaio Z: procesor Core i5 şi 2 unităţi SSD

Sony a prezentat azi mai multe multe modele de laptopuri din seriile F, Z, Y, EB şi W. Vârf de gamă este noul Z, disponibil la preţ de 8500 de lei într-o configuraţie “de lux”.



Placa dedicată NVIDIA GeForce GT330M, cu o memorie de 1GB GDDR3 VRAM, poate fi folosită atât pentru sarcini obişnuite, cum ar fi operarea cu documente, prezentări cât şi pentru accesarea fişierelor multimedia. Sistem Hibrid Grafic Dinamic optimizează în performanţele grafice în funcţie de gradul de dificultate al activităţii. Ca alternativă la selectarea manuală a modului de lucru, modul auto detectează condiţiile de utilizare şi schimbă automat modul de funcţionare între modurile Stamina şi Rapid.

Carcasa noului VAIO Z este construită din carbon şi aluminiu, beneficiind de un plus de rezistenţă. Greutatea sistemului a fost redusă sub 1,45kg pentru un plus de mobilitate.

Noul display VAIO Premium, cu o rezoluţie de 1600x900 pixeli, este LED de 13,1 inci. Este echipat cu noua gamă de procesoare de la Intel, Core i5 (dual-core, 2.4GHz), sistemul de operare este Windows 7 iar capacitatea de stocare este furnizată de SSDx2 (64GB).

×
Subiecte în articol: redactie