x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Platformele online de conţinut video, de vînzare

Platformele online de conţinut video, de vînzare

26 Iul 2008   •   00:00

Evo TV, prima televiziune din România care a emis exclusiv pe internet, şi-a încetat activitatea, urmînd să se relanseze în perioada următoare.

Evo TV, prima televiziune din România care a emis exclusiv pe internet, şi-a încetat activitatea, urmînd să se relanseze în perioada următoare. Măsura a fost luată după ce Sergiu Mihalcea, fondatorul televiziunii, a primit o ofertă din partea unui fond de investiţii italian pentru a prelua conducerea secţiunii de Business TV online şi conţinut video integrat în site-urile din România. Mihalcea a declarat că veniturile din publicitate nu erau suficiente pentru ca Evo TV să se poată susţine, existînd în prezent discuţii ca această platformă să fie vîndută.

Pe de altă parte, postul online Brain TV nu mai produce conţinut video, din cauza faptului că proiectul nu era rentabil. După un an de activitate, investiţia de 70.000 de euro s-a dovedit a nu da randamentul aşteptat. În prezent se încearcă vînzarea a maximum 40% din acţiunile Brain TV unui investitor puternic.

Pe piaţă există mai multe site-uri care oferă conţinut video. Printre acestea se numără Trilulilu, Business TV, Happy Fish TV, ArenaTV, Sănătatea TV şi TV Copii.

×
Subiecte în articol: IT