x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Pokémon Go: 7 PONTURI care te ajută să avansezi RAPID în joc

Pokémon Go: 7 PONTURI care te ajută să avansezi RAPID în joc

20 Iul 2016   •   13:05
Pokémon Go: 7 PONTURI care te ajută să avansezi RAPID în joc

De două săptămâni Pokemon Go se află  în topul celor mai descărcate aplicații, însă jucătorii noi care se alătură, se confruntă cu dificultatea de a concura în sălile de sport. The guardian  oferă câteva ponturi care te ajută să obții tot ce-i mai bun.

  1. Depășește nivelul

Pare evident, însă depășirea nivelurilor va face o mare diferență în puterea de a captura pokemoni.

Câștigarea experienței este ușoară, dar poate deveni puțin plictisitoare. Oprirea la fiecare Pokestop, chiar dacă geanta este plină, îți aduce câte 50 de puncte de experiență, iar capturarea fiecărui pokemon întâlnit oferă 100 de puncte de experiență. În cele din urmă, dacă doriți să folosiți momeală sau altă ustensilă, folosiți oul norocos pentru a primi un punctaj dublu.

  1. Aruncă mingea în cerc

Îți poți mări numărul punctelor de experiență dacă arunci mingea în cercul verde, câștigând cel puțin 10 puncte în plus. Cercul mai mic oferă și o șansă mai mare ca pokemonul să rămână blocat în minge.

  1. Mingi cu efect

Există mai multe moduri de a lansa o minge cu efect. Unul dintre ele este sa înclini puțin ecranul înainte de a o arunca, iar altul este de a face cercuri mici pe ecran cu pokemingea înainte de lansarea acesteia. Capturarea cu o minge cu efect oferă 10 puncte de experiență în plus și crește șansele de a păstra pokemonul în minge.

  1. Stilul tău de luptă

Pokemon Go se aseamănă cu jocul clasic piatră-foarfecă-hârtie. Așa cum iarba este vulnerabilă focului, focul este vulnerabil la apă, iar apa la iarbă, de exemplu. Atacurile vulnerabile din Pokemon fac cel puțin de două ori mai multe daune. Unele dintre acestea sunt imune, în timp ce altele pot fi bune – un singur tip de vulnerabilitate anulând slăbiciunea celuilalt; sau nu atât de bune, atunci când punctele slabe pot fi combinate.

Trebuie să verifici care pokemoni sunt în sala de sport înainte de a alege ca pokemonul tău să meargă în luptă, pentru a te asigura că va reuși.

  1. Doar începând luptele poți câștiga

La fel de bine, trebuie să fii conștient de capacitatea adversarului. Este posibil să învingi pokemonul cu o capacitate mai mare, dar doar în cazul în care norocul este de partea ta. Cu toate acestea, diferențele mari de capacitate ale pokemonilor sunt aproape imposibil de învins.

  1. Fii atent la atingeri și glisări

În bătălie, abilitatea de a atinge și glisa, ar putea face diferența între victorie și înfrângere. O singură atingere pe adversar declanșează atacul standard. Odată ce începi atacul, poți ține apăsat pentru a declanșa un atac special.

Între timp, glisează stânga și dreapta pentru a evita loviturile pokemonului adversar care te ajută să-ti salvezi pokemonul.

  1. Deține săli pentru a câștiga monede

Poți cumpăra monede cu bani reali, dar, de asemenea le poți câștiga prin deținerea sălilor de sport. Monedele pot fi folosite pentru a cumpăra un sac mai mare sau pentru a actualiza pokemonul. Un sac mai mare te ajută să-ți cari momeala, poțiunile, ouăle norocoase și alte ustensile.

 

×
Subiecte în articol: Pokemon Go