x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Portal de peste 2 milioane de euro pentru instruirea angajaţilor ANCOM

Portal de peste 2 milioane de euro pentru instruirea angajaţilor ANCOM

de Alexandru Radescu    |    15 Iul 2011   •   12:18

Preocupati de procesul continuu de instruire al angajatilor, ANCOM a semnat un contract de finantare din fonduri nerambursabile pentru o platforma de e-learning.

Finantarea nerambursabila obtinuta este de maxim 8.628.273,78 lei si a fost acordata ca urmare a depunerii de catre Autoritatea de Reglementare in Comunicatii a proiectului in cadrul Programului Operational Sectorial "Cresterea Competitivitatii Economice'.

Potrivit reprezentantilor institutiei, "obiectivul general al proiectului este acela de a dezvolta un portal e-learning (cu componente intranet si internet) care sa faciliteze accesul la informatie si suport tehnologic de ultima ora in vederea eficientizarii procesului de instruire profesionala, perfectionare si informare continua a personalului ANCOM prin intermediul mijloacelor IT&C, dar care sa permita si accesul entitatilor care se afla in aria de reglementare a ANCOM la module de instruire alternativa cu privire la domeniile reglementate si la metodologia de inregistrare si de raportare'.

Perioada de implementare a Proiectului este de 20 luni si reprezinta perioada de timp in care ANCOM trebuie sa finalizeze toate activitatile proiectului.

×
Subiecte în articol: ANCOM e-learning portal online