x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Samsung îți oferă funcții bazate pe inteligență artificială. Ce promite seria Galaxy S24

Samsung îți oferă funcții bazate pe inteligență artificială. Ce promite seria Galaxy S24

de Redacția Jurnalul    |    21 Ian 2024   •   06:20
Samsung îți oferă funcții bazate pe inteligență artificială. Ce promite seria Galaxy S24
Sursa foto: Hepta

Compania coreeană anunță că doar seria Galaxy S24 va beneficia de funcții bazate pe A.I. Funcțiile sunt disponibile până la finele anului, urmând apoi să plătești un abonament lunar.

Samsung îți oferă funcții bazate pe inteligență artificială, dar pe o perioadă limitată. Compania coreeană anunță că aceste funcții vor fi implementate pe seria Galaxy S24, scrie Aleph News.

Partea mai puțin plăcută este că aceste aplicații vor fi disponibile gratuit până la finele anului, urmând apoi să plătești un abonament lunar. Prețul abonamentului nu a fost specificat încă, dar experții în
tehnologie preconizează că va fi un preț destul de accesibil, probabil cât un abonament la Netflix.

În 2023, Apple a detronat Samsung în numărul livrărilor internaționale, conform International Data Corporation. Diferența? 234,2 milioane de unități a vândut Apple, față de 226,6 cât a vândut Samsung. Asta după 10 ani în care gigantul tehnologic coreean a ținut medalia de aur în vânzări.

Convorbirile telefonice traduse simultan, în 13 limbi diferite. Sau funcția „circle-to-search”, prin care, încercuind orice parte a unei imagini de pe ecran, telefonul tău va căuta partea respectivă pe Google. Traducerea mesajelor, și nu doar atât, ci și intonarea lor în diferite tonuri alese: casual, formal, business sau social media. Completarea unei fotografii, în cazul în care lipsește ceva din compoziție, încadratură, culoare. Sau chiar transformarea unor clipuri filmate în timp real în slow-motion prin completarea cadrelor inexistente.

Samsung spune că A.I.-ul îți asigură informații personale, pentru că nu mai ești nevoit să trimiți aceste informații în cloud pentru a fi utilizate.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: samsung Galaxy S24