x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Samsung Jet: un smartphone cu procesor de 800MHz, dar fara Windows Mobile

Samsung Jet: un smartphone cu procesor de 800MHz, dar fara Windows Mobile

de Alexandru Radescu    |    16 Iun 2009   •   00:00
Samsung Jet: un smartphone cu procesor de 800MHz, dar fara Windows Mobile

Samsung a prezentat un smartphone cu ecran tactil de 3.1 inci (interfaţa TouchWiz 2.0) si procesor de 800MHz. Jet nu are sistem de operare Windows Mobile, ci un sistem propriu.



0-94540-samsungjet_6.jpgPentru a mări gradul de utilitate al ecranului cu tactil, Samsung a introdus  deblocarea smart, o aplicaţie care permite utilizatorilor să-şi deblocheze telefoanele şi să folosească direct meniul prin desenarea unei litere din alfabet pe ecran. Utilizatorii pot să seteze meniul la care doresc să ajungă în mod direct în funcţie de literele alfabetului de la A la Z.


Samsung Jet beneficiază de  Microsoft Exchange ActiveSync Email, cu o interfaţă îmbunătăţită pentru soluţiile de tip push-email destinate mediului business. Terminalul oferă posibilitatea de a downloada în background mai multe fişiere, vine cu multi-tasking manager multiplu şi ad-blocker.


Samsung Jet are de asemenea o aplicaţie A-GPS pentru a oferi servicii de navigare în 3D. Sistemul GPS are de asemenea Geo-tagging pentru a transmite informaţii şi update-uri în legătură cu condiţiile de trafic, prin SMS, şi o busolă. Aplicaţia  GPS poate funcţiona în modurile ”Drive to” sau ”Walk to”.

Terminalul funcţionează în reţea HSDPA, dar are si Wi-Fi. În functie de model, memoria internă poate fi de 2GB / 8GB / 16GB la care se adaugă si cardul de memorie.

Nu s-a prezentat deocamdată nici o informaţie despre preţ şI nici lansarea comercială.

×
Subiecte în articol: IT