x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Site-ul premierului bulgar, modificat de hackeri

Site-ul premierului bulgar, modificat de hackeri

de Cristian Ionescu    |    02 Iul 2009   •   00:00

Site-ul oficial al premierului bulgar, Serghei Stanişev, a fost atacat de hackeri, care i-au lăsat acestuia un mesaj în care îl critică dur, potrivit Sofia Echo.



Titlul paginii principale a fost modificat în "pagină oficial spartă", iar conţinutul a fost înlocuit cu textul "acest site a fost spart de mai mulţi cetăţeni bulgari FURIOŞI, dar normali".

"Trebuie să fiţi extrem de prost şi incompetent dacă că vă imaginaţi că puteţi păcăli pe cineva în afară de cei mai puţin educaţi. Acesta este electoratul dumneavoastrăĂ (...) Ne-am săturat să vedem cum jefuiţi Bulgaria sub ochii noştri, cum distrugeţi resursele natuale şi reputaţia noastră ca naţiune", scrie pe site-ul premierului.

"Disgraţie este un cuvânt prea slab pentru acţiunile dumneavoastră", continuă mesajul adăugând: "P.S: nu suntem «hackeri plătiţi» şi nu facem asta în numele unui partid politic, pur şi simplu nu ne place de DUMNEAVOASTRĂ!"

Autorii adaugă de asemenea: "Noi şi oameni ca noi sunt viitorul Bulgariei, ne rupem spinările muncind şi suportăm mizeria din cauza incompentenţei dumneavoastră! Levski şi Botev nu şi-au dat viaţa pentru ca voi să vă umpleţi buzunarele".

×
Subiecte în articol: IT