x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Sony anunţă lansarea PlayStation Vita în Europa pe 22 februarie 2012

Sony anunţă lansarea PlayStation Vita în Europa pe 22 februarie 2012

19 Oct 2011   •   09:42
Sony anunţă lansarea PlayStation Vita în Europa pe 22 februarie 2012

Se pare ca noul PlayStation Vita nu mai vine cu Mos Craciun. Dispozitivul programat in decembrie va putea fi gasit pe pietele europene abia la sfarsitul lunii februarie.

Vita ofera functionalitati interesante, cum ar fi ecranul tactil frontal OLED si touchpad-ul dorsal, doua stick-uri analog, senzori de miscare, camere duble si ameninta cu experiente de gaming neegalate de niciun alt dispozitiv mobil sau portabil de pe piata.

Noua consola PS Vita este disponibila la un pret de 249,99 euro pentru versiunea Wi-Fi si 299,99 euro pentru modelul cu 3G/Wi-Fi. Pe langa lansarea europeana, PS Vita va intra pe rafturi si in Africa, Orientul Mijlociu si regiunea Australasia.

Cu peste 80 de jocuri in productie in acest moment, de la studiouri principale si terte, incluzand "LittleBigPlanet", "Wipeout 2048", "Resistance: Burning Skies", "Uncharted Golden Abyss", "Assassin’s Creed" al Ubisoft, "FIFA" al EA, "Call of Duty" al Activision si multe altele, Vita are toate sansele sa obtina o influenta majora in preferintele utilizatorilor.

×