x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Sony Vaio, divertisment şi business

Sony Vaio, divertisment şi business

22 Iul 2008   •   00:00

Sony a lansat în România două serii de notebook-uri, FW (proiectată pentru divertisment) şi seria Z (destinată segmentului de afaceri).

Sony a lansat în România două serii de notebook-uri, FW (proiectată pentru divertisment) şi seria Z (destinată segmentului de afaceri). Seria FW (foto) conţine trei modele, cu peţuri cuprinse între circa 3.900 de lei şi circa 5.700 de lei, iar modelul din seria Z are un preţ aproximativ de 7.900 de lei.

"În anul financiar anterior am vîndut 3.800 de notebook-uri, marca Vaio. Pe termen mediu, ne-am propus să atingem o cotă de piaţă de 5%", a declarat ieri directorul de marketing al companiei pentru Europa Centrală şi de Sud-Est, Lia Burghelea. Potrivit oficialilor companiei, se estimează un total de 7.000 de unităţi în anul fiscal.

Burghelea a adăugat că, pe segmentul notebook-urilor echipate cu unităţi de stocare optice construite pe tehnologia blue-ray, Sony are pe piaţa locală o cotă de 80%, cu marca Vaio.

Seria Z include un model de ecran cu format 16:9 al imaginii şi o diagonală de 13,1 inci (33,27 cm) la rezoluţie WXGA++ (1.600 x 900). Notebook-urile din seria FW au ecran wide 16,4 inci şi cititor Blu-ray Disc. Ambele serii beneficiază de procesor Intel Core 2 Duo şi sistem de operare Vista.

×
Subiecte în articol: IT