x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

09 Apr 2009   •   00:00

9 aprilie 2009



E75, ÎN ROMÂNIA
Nokia lansează şi pe piaţa din România terminalul E75, un telefon mobil cu tastatură glisantă qwerty şi echipat cu platformă integrată de messenger şi e-mail mobil, la preţ de 350 de euro. Telefonul funcţionează în reţea HSDPA, are card de 4GB inclus, funcţionează şi în reţea EDGE, dar asigură şi Wi-Fi.

Are şi cameră foto de 3.2MP, precum şi platformă GPS. Pentru România, gestionarea conturilor de e-mail şi a celor de messenger (beta în momentul de faţă) urmează să fie disponibile în pachetele de servicii de date ale operatorilor români de telefonie mobilă, din trimestrul IV al anului. Vânzările de terminale pe piaţa locală s-au situat în jurul valorii de 5,5 milioane de unităţi în 2008, potrivit lui Răzvan Petrescu, directorul general al Nokia România. (A.R.)

WALKMAN&FOTO
Sony Ericsson a anunţat telefonul S312, destinat persoanelor interesate de accesul rapid la camera foto a telefonului. Dispozitivul are o tastă dedicată înregistrării video, ecran de 2 inchi, cameră foto de 2 megapixeli şi tastele special iluminate pentru editarea foto.

Telefonul este compatibil GSM/EDGE/900/ 1800 şi va fi disponibil din al doilea trimestru, la un preţ estimativ de 419 lei. Compania a anunţat şi un nou telefon din gama Walkman: W205. Este un telefon slider dotat cu funcţii clasice pentru un reprezentant al gamei, printre care camera foto de 1.3 megapixeli şi opţiunea de a trimite mesaje multimedia şi tehnologia Bluetooth pentru transferul datelor.

Acesta va fi disponibil pe pieţele locale din al treilea trimestru al anului 2009 la un preţ de 349 lei. (C.I.)

×
Subiecte în articol: IT