x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

27 Apr 2009   •   00:00
ANDROID VS IPHONE
T-Mobile a anunţat că a comercia­lizat un milion de terminale HTC G1 pe piaţa americană în perioada oc­tombrie 2008 - martie 2009.
HTC G1 este primul telefon mobil dezvoltat pe platforma open-source, Android, iniţiată de Google. Vodafone a anun­ţat că în mai va lansa un nou model HTC cu platformă Android: Magic. Conform rezultatelor financiare Apple, compania a vândut în perioada ia­nua­rie-martie a acestui an aproximativ 3,8 milioane de telefoane iPhone, o creştere de 123% comparativ cu ace­eaşi perioadă a anului trecut.

RECEIVER SONY STR-DA6400ES
Sony a lansat un nou model de receiver, STR-DA6400ES. Permite redarea muzicii, a fotografiilor digitale şi a conţinutului video stocate pe un PC compatibil sau pe un server media de acasă, iar cu funcţia de server de reţea transmite digital muzica, de la medii analog, precum discuri de vinil, CD-uri sau casete către dispozitivele digitale, acţionând ca un liant între conţinutul analog şi aparatele digitale. Modelul permite accesarea directă a serviciului radio prin internet, iar toate semnalele audio pot fi transmise spre trei camere simultan. Receiver-ul pe 7.1 canale dispune de de şase conexi­uni HDMI. Va fi disponibil comercial din luna mai.

×
Subiecte în articol: IT