x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Tatomir: Afacerile Microsoft România nu vor creşte în anul fiscal curent

Tatomir: Afacerile Microsoft România nu vor creşte în anul fiscal curent

de Cristian Ionescu    |    14 Mai 2009   •   00:00

Afacerile Microsoft România, reprezentanţa locală a producătorului american de software, nu vor înregistra o creştere în anul fiscal curent, a declarat directorul general al companiei, Călin Tatomir.

"După ce am anunţat, iniţial, avansul afacerilor, acum estimez că nu vom mai avea o creştere în anul fiscal curent. Personal, cred că va fi o scădere", a spus Tatomir.
În decembrie, Microsoft România a revizuit în jos, cu 15 puncte procentuale, estimarea de creştere a cifrei de afaceri, la 20%, în anul fiscal care se va încheia pe 30 iunie, ca urmare a crizei financiare mondiale.

Directorul general al reprezentanţei locale a producătorului american de software a precizat că, în 2009, va fi lansat "sigur" pe piaţă sistemul operare Windows 7. Tatomir a afirmat că a redus costurile per total cu 15-16%, în partea de unified communications cu 18-20% şi personalul angajat cu 1-2%.

Microsoft România are aproape 270 de angajaţi, dintre care 134 sunt în centrul de suport, iar până în vara acestui an va avea în jur de 300 de angajaţi şi aproximativ 600 până în 2012.

×
Subiecte în articol: IT