x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Telecom: Clicknet pe platformă Google

Telecom: Clicknet pe platformă Google

02 Sep 2008   •   00:00

Clienţii Romtelecom pot utiliza din această lună platforma Google pentru conturile de poştă electronică ClickNet, ca urmare a unui parteneriat încheiat între operatorul român şi compania americană.

Clienţii Romtelecom pot utiliza din această lună platforma Google pentru conturile de poştă electronică ClickNet, ca urmare a unui parteneriat încheiat între operatorul român şi compania americană. Utilizatorii de e-mail ai Romtelecom vor beneficia de serviciile Google Apps între care: inbox de peste 7GB, ataşamente cu mărime de pînă la 20 Mb, acces mobil, interfaţă în limba română. Accesul mobil este posibil printr-un client Java ce poate fi descărcat gratuit de la adresa m.google.com/a sau printr-un browser web pentru telefonul mobil, se precizează în comunicat. Alte aplicaţii disponibile: IM integrat, calendar cu notificare gratuită prin mesaje text (SMS) şi aplicaţii online ce includ procesare word, prezentări şi tabele.

Google Apps este gratis în varianta Standard în timp ce pentru Premiere Edition (cu mai multe servicii) se plăteşte suma de 50 de dolari/an pentru un cont.

×
Subiecte în articol: IT