x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget TotalSoft estimează o creştere a afacerilor cu 15-20% pentru 2009

TotalSoft estimează o creştere a afacerilor cu 15-20% pentru 2009

de Cristian Ionescu    |    20 Mai 2009   •   00:00

TotalSoft a înregistrat în primul trimestru o creştere a afacerilor de 15%, la 5,5 milioane de euro, şi are ca obiectiv pentru întregul an o cifră de afaceri de 20,21 milioane de euro, în urcare cu 15-20% faţă de anul trecut.

"Soluţia Charisma va genera cea mai mare parte din venituri, fiind implementată în companii din mai multe ţări din regiune. Recent, am deschis birouri în Bulgaria şi Serbia, iar în a doua parte a anului, vom deschide unul şi în Ungaria", a declarat ieri directorul general al companiei, Dan Liviu Drăgan.

Potrivit reprezentantului, compania intenţionează să lanseze un proiect prin care soluţia pentru afaceri Charisma să fie vândută ca un serviciu Software as a Service (SaaS). Pentru a doua jumătate a anului, TotalSoft va lua în calcul şi preluarea de companii.

Compania a realizat anul trecut o cifră de afaceri de 18 milioane de euro, în creştere cu peste 40% faţă de rezultatul înregistrat în 2007 şi cu 10% peste estimări, jumătate din venituri provenind din vânzarea produsului Charisma. Profit operaţional înainte de taxe, dobânzi, depreciere şi amortizări (EBITDA) a fost în 2008 de circa 3,6 milioane de euro, cu aproximativ 40% mai mare decât cel raportat în anul precedent.

×
Subiecte în articol: IT