x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget TV Widgets - Internet în televiziune

TV Widgets - Internet în televiziune

22 Aug 2008   •   00:00

Intel şi Yahoo!  au prezentat în avanpremieră planurile pentru Widget Channel, o aplicaţie TV optimizată pentru televizoare si electronice înrudite, care folosesc Arhitectura Intel.

Intel şi Yahoo!  au prezentat în avanpremieră planurile pentru Widget Channel, o aplicaţie TV optimizată pentru televizoare si electronice înrudite, care folosesc Arhitectura Intel. De asemenea, Widget Channel le va permite dezvoltatorilor să folosească JAVASCRIPT, XML, HTML si Adobe Flash pentru a scrie aplicaţii TV pentru această platformă, extinzînd puterea si compatibilitatea programelor de dezvoltare de aplicaţii pentru computer către TV si alte dispozitive. TV

Widget-urile pot fi personalizate, fiindcă se vor baza pe servicii Internet precum Yahoo! Finance, Yahoo! Sports, Blockbuster si eBay. Intel si Yahoo! colaborează cu mai multe companii, lideri în industria de gen, care intenionează să dezvolte si să implementeze TV Widget-uri; printre acestea se numără: CBS Interactive, CinemaNow, Disney-ABC Television, GE, Joost, MTV, Samsung, Toshiba şi Twitter.

×
Subiecte în articol: IT