x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget UPC România: “Internet la juma’ de preţ pentru juma’ de an”

UPC România: “Internet la juma’ de preţ pentru juma’ de an”

15 Apr 2009   •   00:00

UPC România, compania de comunicaţii prin cablu, a anunţat o nouă ofertă. Prin intermediul promoţiei "Internet la juma' de preţ pentru juma' de an", compania reduce tarifele la UPC Internet cu 50%, pentru o perioadă de 6 luni, la încheierea unui contract pe o perioadă de 1 an.

Oferta este valabilă pentru toate cele trei tipuri de abonamente UPC Internet: Small, Medium sau Large. Primul oferă o viteză de download de 1 Mbps şi una de upload de 256 Kbps, pentru care abonamentul costă 12,5 RON/ lună în primele 6 luni.

Pachetul Medium, cu o viteză de download de 10 Mbps şi viteză de upload de 1 Mbps, costă 17,5 RON/ lună în primele 6 luni. Contra sumei de 30 RON pe lună, clienţii pot beneficia în primele 6 luni de contract de pachetul Large, cu o viteză de download de 20 Mbps şi una de upload de 2 Mbps. Costurile includ TVA.

"Ne concetrăm foarte mult pe poziţionarea companiei pentru viitor. Piaţa românească devine din ce în ce mai sofisticată, la fel şi clienţii, care încep să pună un accent tot mai mare pe serviciile de bază oferite de companiile de comunicaţii prin cablu, respectiv televiziune, internet şi telefonie. Dintre toate acestea, internetul reprezintă un segment foarte important, un segment în creştere, pe care ne vom concentra tot mai mult anul acesta. Este clar că, din punct de vedere tehnologic, investiţiile făcute până acum în infrastructura reţelei ne permit să oferim parametri tehnici foarte buni", a declarat Raluca Milin, Marketing & Sales Director UPC România.

Promoţia se adresează clienţilor noi care achiziţionează de la UPC servicii Internet, fiind deja titulari ai serviciului UPC TV (analog sau digital).

La sfârşitul anului 2008, UPC avea un număr de 237 300 de abonaţi la serviciile Internet, cu aproximativ 30% mai mult faţă de anul anterior, respectiv 2007.

×
Subiecte în articol: IT