x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Vânzările de tablete şi telefoane inteligente vor depăşi pragul de UN MILIARD de unităţi în 2013!

Vânzările de tablete şi telefoane inteligente vor depăşi pragul de UN MILIARD de unităţi în 2013!

06 Noi 2012   •   20:54
Vânzările de tablete şi telefoane inteligente vor depăşi pragul de UN MILIARD de unităţi în 2013!

Vânzările mondiale de tablete informatice şi telefoane multimedia ar urma să depăşească pragul de un miliard de unităţi anul viitor, conform unui studiu al biroului de cercetare a pieţei Gartner, publicat marţi şi citat de AFP.

În acest an se aşteaptă să se comercializeze 821 milioane de aparate mobile şi 1,2 miliarde în 2013, potrivit Gartner, care consideră că această popularitate va influenţa şi activitatea firmelor. "La majoritatea firmelor, smartphone-urile şi tabletele nu vor înlocui complet calculatoarele, însă omniprezenţa şi popularitatea în creştere a tabletelor vor schimba felul în care firmele îşi concep strategiile în privinţa echipamentului şi modul în care consumatorii adoptă aparatele", spune Carolina Milanesi de la biroul Gartner.

"Tabletele ar trebui să fie acceleratorul cheie al mobilităţii" în firme. Acestea ar trebui să cumpere în acest an 13 milioane de unităţi şi 53 de milioane până în 2016, consideră Gartner.

×
Subiecte în articol: vanzari tablete telefoane multimedia