x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Vara cresc vinzarile online de camere si GPS-uri

Vara cresc vinzarile online de camere si GPS-uri

30 Iul 2008   •   00:00

Camerele foto si video, smartphone-urile si navigatoarele GPS sint in topul preferintelor clientilor online in lunile de vara. Fata de lunile martie sau aprilie, in timpul verii numarul celor care cumpara camere foto sau video s-a dublat, ca si cel al celor care opteaza pentru un smartphone, potrivit eMAG.



Camerele foto şi video, smartphone-urile şi navigatoarele GPS sînt în topul preferinţelor clienţilor online în lunile de vară. Faţă de lunile martie sau aprilie, în timpul verii numărul celor care cumpără camere foto sau video s-a dublat, ca şi cel al celor care optează pentru un smartphone, potrivit eMAG. D-SLR-urile şi camerele de filmat care înregistrează pe hard disk sau numai pe card de memorie sînt categorii în care cererea este în creştere în această perioadă. În cazul telefoanelor deştepte, cele mai multe cereri vizează terminale din categoria de preţ 1.100-1.700 lei.

CĂLĂTORII. Perioada concediilor s-a făcut simţită şi în domeniul dispozitivelor de navigaţie, vînzările de GPS-uri triplîndu-se faţă de începutul anului. 80% din cererile de pe acest segment vizează echipamentele foarte intuitive şi dotate cu funcţii multimedia extinse, a declarat Catalin Glican, manager marketing de produs al eMAG. Cea mai mare creştere a cererii pentru GPS-uri o înregistrează modelele prevăzute cu hărţi de navigaţie pentru întreaga Europă.

×
Subiecte în articol: IT