x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Versiunea iPhone 3.0, disponibilă şi în România din 17 iunie

Versiunea iPhone 3.0, disponibilă şi în România din 17 iunie

de Alexandru Radescu    |    16 Iun 2009   •   00:00

Noua versiune de software OS 3.0 pentru iPhone, cu peste 100 de noi îmbunătăţiri, poate fi descărcată şi de utilizatorii din România începând din 17 iunie.



Noua versiune de software OS 3.0 pentru iPhone, cu peste 100 de noi îmbunătăţiri, poate fi descărcată şi de utilizatorii din România începând din 17 iunie.

Printre cele mai aşteptate funcţii se numără posibilitatea de transmitere a mesajelor multimedia şi utilizarea terminalului ca modem pentru conectarea la internet de pe un computer.

Clienţii Orange care achiziţionează noul abonament dedicat iPhone de 20 de euro (TVA inclus) primesc şi 10 MMS-uri incluse în abonament, pe lângă 180 de minute în orice reţea naţională oricând, 50 de mesaje scrise şi 500 MB pentru trafic date. Noul abonament iPhone poate fi achiziţionat exclusiv din magazinul online până pe 23 iunie.

Utilizatorii iPhone care doresc să se conecteze la internet de pe un laptop sau desktop îşi pot activa o opţiune lunară în valoare de 4 euro (fără TVA), care le permite să îşi folosească telefonul ca modem şi să consume din traficul de date inclus în abonament sau în opţiunile activate. 

Odată cu descărcarea celei mai recente versiuni de software, clienţii Orange beneficiază şI de funcţii precum meniul in limba română, Copy, Cut şi Paste, căutare în căsuţa de e-mail, agendă sau calendar, vizualizarea pe orizontală a căsuţei de e-mail, a mesajelor, notiţelor şi paginilor deschise cu browserul Safari.






×
Subiecte în articol: IT