x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Vrajitorie - Biluta care stie la ce te gandesti

Vrajitorie - Biluta care stie la ce te gandesti

14 Aug 2004   •   00:00

Cineva care se lauda ca poate citi gandurile este privit de obicei cu neincredere, dar cineva care se lauda ca are o bila de plastic care poate citi gandurile risca sa se trezeasca imbracat intr-o camasa alba, cu manecile foarte lungi.

CRISTIAN IONITA

Ei bine, chiar exista o biluta de plastic ce ghiceste gandurile oamenilor si costa vreo 24 de dolari SUA. Numele ei este "20Q" (de la 20 questions - 20 de intrebari).

FUNCTIONEAZA CAM ASA: va ganditi la ceva, apoi trebuie sa raspundeti la o serie de intrebari. Biluta afiseaza cate o intrebare pe display, iar dumneavoastra trebuie sa raspundeti apasand pe unul din butoane: DA, NU sau NU STIU. De cele mai multe ori, reuseste sa ghiceasca obiectul la care v-ati gandit dupa maximum 20 de intrebari. In rarele situatii cand nu reuseste, va mai roaga sa-i raspundeti la cinci intrebari suplimentare, apoi va da raspunsul. Cei de la Firebox.com spun ca au reusit sa o pacaleasca doar in momentul in care s-au gandit la "prostii". Altii spun ca reuseste sa ghiceasca corect in 75% din cazuri.

Jucaria s-a vandut atat de bine, incat nu mai exista pe stoc in cateva magazine virtuale.

×
Subiecte în articol: IT