x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Zapp scade tarifele pentru apelurile internaţionale cu aproape 80%

Zapp scade tarifele pentru apelurile internaţionale cu aproape 80%

15 Apr 2009   •   00:00

Zapp a anunţat ieri o reducere a tarifelor percepute pentru apelurile internaţionale, introducând tarife cu până la 80% mai mici.

Oferta este disponibilă atât pentru utilizatorii post paid existenţi cât şi pentru cei viitori, începând cu data de 27 Aprilie 2009.

Conform ofertei, tarifele pentru apelurile internaţionale au fost reduse cu până la 80% pentru destinaţii precum: Croaţia, Cipru, Cehia, Estonia, Grecia, Ungaria, Japonia, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Slovenia, Suedia etc., pentru apeluri către numere fixe, şi China, Singapore etc., pentru apeluri către mobil.

Tarifele pentru apelurile către numere fixe din Anglia, Turcia, Spania, Italia, Germania, Franţa etc., şi cele către numere fixe şi mobile din SUA, Canada şi China încep de la 2.5 centi pe minut, fiind cu pănă la 75% mai ieftine. Structura zonelor de apeluri internaţionale este acum divizată în 6 regiuni şi tarifele sunt aceleaşi indiferent de ora la care se efectuează apelul, fiind influenţate doar de tipul de număr apelat, fix sau mobil, şi de ţara de destinaţie.

Compania a redus tarifele şi pentru apelurile către numere fixe şi mobile, către aproximativ 150 de ţări din cele 230 de destinaţii din întreaga lume care oferă servicii de apeluri internaţionale.

Noul serviciu de apeluri internaţionale este disponibil în trei pachete: Basic, Star şi Xtreme, cu abonamente de până la 6 euro şi tarife de până la 3,5 euro/minut, în funcţie de Zone.

×
Subiecte în articol: IT