x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Paranormal "Bariera" 2012

"Bariera" 2012

de Romulus Popescu    |    29 Mai 2010   •   00:00
"Bariera" 2012
Sursa foto: /Thinkstock

- Am sosit! Vă rog să-mi faceţi şi mie fişa de înscriere!
- Poftiţi, urmaţi-mă, vă rog! Nu, nu pe acolo! Pe acolo intră numai sufletul. Restul trebuie lăsat la intrare. Aşa! Acum eliberaţi sufletul şi aduceţi-l la mine! Vă rog să-i daţi drumu' pe scara aceea rulantă, sub formă de spirală. Apoi, lăsaţi-l să se descurce singur, să-şi găsească singur locul. În jurul scării rulante sunt numai oglinzi. El va trece prin faţa fiecăreia, oprindu-se numai la acea oglindă în care îşi va recunoaşte chipul şi va rămâne acolo. Dacă nu se va regăsi nicăieri, automat va cădea la subsol, unde cu siguranţă va trebui să-şi găsească locul. Dar, atenţie, acolo jos este întuneric!

Cu cât ne apropiem mai mult de 2012, cu atât sunt mai aprinse discuţiile legate de acest an, consi­derat ca fiind o barieră între lumea de astăzi şi o alta necunoscută, ce va urma sau, după unele opinii, ce nu va mai fi. Acest an considerat fatidic, de fapt, este sfârşitul unui ciclu complet de 26.000 de ani, de precesiune a echinocţiilor. Atunci are loc alinierea Pământului şi a sistemului solar cu coordonatele galactice ale Căii Lactee. Însă nu este singurul ciclu prin care a trecut Pământul. Omenirea a mai trecut prin ani de genul lui 2012. Ciclurile acestea reprezintă şi cicluri de evoluţie a spiritelor prin încarnări pământene.

Americanul Edgar Cayce, un Nostradamus al primei jumătăţi de secol XX, avea calitatea, în stare de autohipnoză, de a primi informaţii din Memoria Universului. Astfel, el, în lecturile sale, făcea premoniţii şi retrocogniţii. Din comunicările legate de Atlantida reiese că acest continent ar fi dispărut în trei etape. Studiindu-le, se poate trage concluzia că aceste etape au fost legate de astfel de cicluri. Prima etapă în dispariţia acestui continent se pare că s-ar fi produs acum aproximativ 52.000 de ani, în urma unor cataclisme şi erupţii vulcanice, după care au mai rămas, din Atlantida, cinci insule. A doua etapă a fost după încă un ciclu, în urma căruia au mai dispărut două insule. Acum 13.000 de ani, la jumătatea unui nou ciclu, a afirmat Cayce că s-ar fi petrecut evenimentul dispariţiei ultimelor trei insule ale Atlantidei, cauzată de mişcări tectonice groaznice şi inundaţii dezastruoase. Tot atunci au avut loc mari schimbări climatice şi pe celelalte continente. Atlanţii au dispărut, luând cu ei o întreagă civilizaţie care cunoştea şi folosea energia atomică. Din aceeaşi perioadă, a ultimei etape a dispariţiei Atlantidei, sunt şi alte lecturi ale lui Edgar Cayce, ce cuprind informaţii despre Egiptul acelor vremuri. Iniţiaţii din acea perioadă considerau că Egiptul reprezenta un teritoriu stabil, ferit de cataclisme. Aici era "centrul activ al Forţelor Universale ale Naturii, cât şi al forţelor spirituale". Mulţi dintre atlanţi s-au refugiat pe acel teritoriu. Însă pri­mii care au emigrat la egipteni nu au fost din Atlantida, ci a fost un trib din zona Caucazului. Acesta era condus de Regele Ararat, de la care se trage, se pare, şi numele Muntelui Ararat, teritoriu legat de Potopul lui Noe. Acest bătrân rege îl avea ca sfătuitor pe profetul Ra-Ta, originar din zona Carpaţilor. El l-a convins pe Ararat să emigreze, împreună cu comunitatea sa, în Egipt, pentru a se salva de la dispariţie. Ra-Ta, devenit ulterior Ra, ar fi fost ctitorul Marii Piramide şi al Sfin­xului, fiind în acelaşi timp fondatorul unei civilizaţii care uimeşte şi astăzi. Au urmat atunci şi alte valuri de emigranţi în Egipt, printre ei aflându-se indieni, perşi, arabi, mongoli, asirieni. Probabil că şi atunci, la jumătatea unui ciclu, în lume erau persoane pregătite să înţeleagă schimbările din Univers.

Acum un secol, un înţelept şi iluminat indian, Sundar Singh, şi-a schimbat religia, devenind creştin, după ce a avut revelaţia apariţiei lui Hristos. Apoi a călătorit prin mai multe ţări creştine, între care şi România. După comunicări avute pe căi paranormale, el a făcut previziuni legate de viitorul acestor meleaguri, scrieri cunoscute sub numele de "Profeţiile lui Sundar Singh". Scepticii le-au considerat simple presupuneri, făcături ale unora, atribuite acestui iniţiat. Însă unele dintre aceste profeţii s-au împlinit deja, ceea ce întăreşte certitudinea că au aparţinut acelui înţelept. Printre previziuni se regăseşte şi anul 2012, însă nu explicit, ci ca o perioadă de evenimente specifice unui sfârşit de ciclu complet de precesiune. Sundar Singh consideră că, după marele eveniment, România va deveni centrul spiritual al omenirii. El a făcut previziunea că, scoarţa Pământului va lua foc, clima va suferi modificări, cutremurele vor distruge multe construcţii, uraganele vor nimici îndrăzneala omenirii, care crede numai în puterea ştiinţei.

Nu prezint mai multe amănunte legate de aceste previziuni, căci le voi prezenta mai pe larg într-un viitor articol.

Interpretând evenimentele, care se anunţă la sfârşitul anului 2012, la 21 decembrie, prin prisma religiei, ele ar avea corespondent în Judecata de Apoi. Dumnezeu nu va veni cu chip omenesc pentru a ne judeca. Această judecată va fi făcută de forţa coordonatoare a Universului - divinitatea - prin interme­diul unor fenomene. Vibraţiile corpului uman au frec­venţele în rezonanţă cu tot ce există în mod natural în Univers. Creaţiile minţii umane au format civilizaţia, un mediu artificial existent alături de cel natu­ral. Însă frecvenţele acestor creaţii nu sunt în rezonanţă, în general, cu frecvenţele vieţii naturale şi de multe ori ele "sufocă" tot ce este natural, producând mari dezechilibre şi distrugeri. Acelaşi lucru se întâmplă şi cu vibraţiile produse de spiritele malefice. Pentru a elimina dezechilibrele create în sânul ei, natura se răscoală din când în când şi se "scutură" de ceea ce o agre­sează. Anul 2012 este momentul crucial al în­che­ierii unui ciclu, momentul când totul este readus la numitorul comun al echilibrului universal. Astfel, se va declanşa un câmp vibratoriu foarte puternic cu frec­venţele în rezonanţă cu tot ce este benefic. Acest câmp este asemenea unui filtru, prin care vor trece, sal­vându-se, numai spiritele înalte, cele malefice fiind "stri­vite" şi eliminate din sistemul existenţei materiale.

Deci, acele entităţi care prezintă în aura energetică a corpului vibraţii "căzute" nu vor supravieţui radiaţiei de înaltă frecvenţă. Va fi o selecţie naturală, pe baze spirituale. Astfel, cei cu trăiri şi sentimente negative, cu amprentă energetică negativă, vor fi fără protecţie şi nu vor putea sălta în noua existenţă, ce se va profila prin trecerea într-o altă dimensiune. Intrarea în Centura Fotonică va declanşa un amplu proces de armonizare a frecvenţelor corpului uman cu cele de referinţă din Univers, producând o creştere a acestora. Este acea "Înăţare", "Ridicare la Cer" sau "Revenire la Glorie" din scrierile vechi religioase.

Setea de informaţii despre anul 2012 s-a declanşat în urma consultării Calendarului Maya şi a profeţiilor mayaşe, care nu trec de acest an. Acum 5.000 de ani, mayaşii descopereau astronomia şi făceau calcule pentru evenimente petrecute în milioane de ani, ajungând să cunoască şi data exactă a dispariţiei propriei civilizaţii. Ei au creat cel mai precis calendar de pe Terra. Conform acestuia, ce-a de-a cincea lume se sfârşeşte în 1987, iar ce-a de-a şasea începe în 2012. Perioada dintre aceste două lumi, în care ne găsim astăzi, este numită Apocalipsa, care nu înseamnă sfârşitul lumii, ci perioada revelaţiei. Este momentul în care ni se arată Adevărul, pentru a ne alege calea viitoarei vieţi. Acest timp dintre lumi schimbă omenirea, relaţiile, modul de gândire, munca, afectează ciclul veghe-somn, schimbă percepţia despre spaţiu şi timp etc.

Rezonanţa Schumann sau pulsul Terrei de 7,83 cicli/secundă, timp de mii de ani, a crescut acum la 12 cicli/secundă, iar în 2012 va fi de 13 cicli/secundă. Acest fapt face ca ziua de 24 de ore să echivaleze cu una de 16 ore, ca în final, în anul 2012, să ajungă la va­loarea zero, moment în care planul Sistemului Solar se va alinia peste planul Căii Lactee, încheind Marele Ciclu Cosmic. Această perioadă influenţează şi corpul uman, producând efecte importante către sfârşitul ei: migrene, oboseală, crampe musculare, simptome de gripă, depresii, stres, vise intense, senzaţia trecerii unui flux electric între creier şi coloana vertebrală, structura internă a ochiului va suferi modificări de adaptare la noua atmosferă şi lumină,  sistemul limfatic şi imunitar va fi şi el modificat. Se vor amplifica astfel capacităţile paranormale şi posibilităţile de vindecare cu ajutorul acestora. Gândurile şi dorinţele noastre se vor putea manifesta instantaneu, aspect corespunzător planului astral. S-a mai previzionat că vor dispărea toate bolile incurabile.

În perioada de tranziţie, schimbări importante va suferi şi Pământul: se vor inversa polii magnetici, câmpul magnetic va scădea în intensitate, fapt ce duce la creşterea numărului de bolnavi de diferite forme de cancer, păsările şi animalele, care se orientează după câmpul magnetic, sunt din ce în ce mai dezorientate în spaţiu. Toate schimbările culminează la sfârşitul anului 2012, când va fi Marea Trecere din dimensiunea a patra în a cincea dimensiune. După aceea, cele mai multe dintre energiile convenţionale vor fi neoperabile. Va face excepţie utilizarea energiei libere, descoperită de Tesla cu un secol în urmă. Mayaşii au previzionat că atunci nu vor mai exista tehnologiile actuale, necesitatea banului va dispărea, ADN-ul uman va avea 12 spirale şi nu două.

S-a încercat aflarea mai multor date legate de "bariera" din 2012 cu ajutorul experimentelor prin deplasare în timp, realizate în cadrul Proiectului Montauk, SUA, dar fără rezultate. Acest proiect este continuatorul celui care a iniţiat Experimentul Philadelphia în anul 1943. ONU, Pentagonul, institute diverse de pretutindeni au făcut cercetări pe tema lui 2012, ca an de cotitură pentru omenire. Acest eveniment nu trebuie aşteptat cu groază. Viaţa pe planetă va conti­nua. Însă pentru a trece dincolo de această barieră într-o altă dimensiune a existenţei va trebui doar atât: să creştem spiritual.

×
Subiecte în articol: paranormal