x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Paranormal Legea atracţiei

Legea atracţiei

de Romulus Popescu    |    25 Dec 2011   •   21:00
Legea atracţiei

Notam candva, stand pe o banca intr-un parc, leoarca de suparare pana dincolo de suflet. M-am saturat. Mi-e sila de tot. Orice incep sfarseste rau. Acum, trece pe langa mine o femeie care vorbeste sin­gura. Saraca, cred ca nu e in toate mintile. Cine stie, voi ajunge si eu asa? Sau, poate ca nici nu voi mai ajunge pana atunci. S-au asezat doi insi langa mine pe banca. N-or mai fi gasit alt loc, doar sunt ata­tea banci libere? Nici macar sa pot sta singur pe ban­ca nu se poate.

Imi trec prin minte crampeie din via­ta. Le las sa curga. Nu opresc niciunul. Nu vreau sa le trag de maneca, sa ma amarasca mai mult. Se spune ca in ultimele clipe ale vietii revezi toata via­ta instantaneu. Hm, de cate ori n-am stat eu sa-mi revad momentele importante din viata? De cate ori n-am murit eu pana acum, sau de fiecare da­ta a murit cate putin din mine? Ultimele clipe, cu adevarat, ale vietii cred ca mi le voi aminti putin dupa. Dar, pana atunci, trebuie sa schimb ochelarii cu care privesc viata, caci, cu ei o vad intunecata rau. Si tipii astia, de langa mine, ma calca pe nervi! Daca le zic, sigur vor spune: 'Ne scuzati, n-am stiut ca sunt nervii dumneavoastra!'

Kate Corbin este un indrumator al sufletelor in ceea ce priveste aplicarea Legii Atractiei, pentru a face ca visele acestora sa devina realitate.
Kate Corbin a fost intrebata: 'De ce par unii oamenii ca atrag orice isi doresc, in timp ce altii nu-si realizeaza niciodata visele? Care este dife­renta? Cum se face ca sunt oamenii acestia fericiti si de succes, iar ceilalti, nu?'.

Iata, in continuare, reprodus raspunsul ei. Acestia inteleg Legea Atractiei, o lege universala care ne invata cum ar trebui sa fim pentru a avea orice ne-am dori.
Suntem ca niste magneti gigantici. Legea Atractiei spune ca atragem in timpul vietii noastre lucrurile asupra carora ne concentram atentia. Legea Atractiei nu tine cont de pro­bleme legate de educatie, talent, statut social sau rasa. Nu exista recompense si nici pedepse, cu toate ca s-ar putea sa apara pentru cei ce cred acest lucru.

Precum Legea Gravitatiei, Legea Atractiei lucreaza perfect si impartial tot timpul, in orice situatie, pentru toti oamenii. Intotdeauna este dreapta. Cand eram copil aruncam jucariile in sus si ele cadeau, conform gravitatiei si repetam acest lucru de mai multe ori. Asa este si cu Legea Atractiei. Ea a lucrat permanent, in vietile noastre, dar multi dintre noi nu am inteles-o pe deplin.
Totul este legat de Vibratii.

Dupa Legea Atractiei, cand avem un gand sau o dorinta, transmitem vibratiile in afara noastra, in Univers, care, in mod magnetic, ne conecteaza cu oameni si circumstante cu vibratii asemanatoare. De fapt, este posibil sa ne conectam doar cu ceea este in armonie cu vibratia noastra dominanta. De exemplu, daca noi ne simtim perfect sanatosi vom atrage vibratiile unei sanatati bune. Daca ne ingrijoram cand avem simptomele unor boli si citim statistici, care ne sperie, despre un numar vast de oameni care sunt atinsi de aceste boli, noi vibram si atragem intens acele boli.

In acord cu acest lucru, daca ne inchipuim traind in abundenta financiara, suntem un magnet al prosperitatii. Daca, suntem intristati ca nu avem destui bani, oferta noastra vibrationala este saracia, iar Universul nu are incotro si trebuie sa ne raspunda cu ceea ce se potriveste vibrational, adica, mai multa saracie. De fiecare data, cand ne concentram, cu emotie, asupra unui gand legat de ceva, pozitiv sau negativ, noi spunem Universului: 'Mai mult din aceasta, va rog!'. Iar el actioneaza precum Duhul care a iesit din lampa lui Aladin, spunand: 'Dorinta ta, stapane, e lege pentru mine!'. Doar suntem fiinte inzestrate cu liberul arbitru, ceea ce inseamna libera si constienta alegere.

Din aceasta perspectiva, libertatea inseamna asumare si responsabilitate. Fii foarte atent ce-ti doresti, fiindca s-ar putea sa se impli­neasca exact in momentul cand ai uitat de dorinta ta si chiar nu ti-ai mai dori-o implinita. De aceea, e nevoie sa alegi constient pentru tine, adica sa-ti asumi ceea ce ceri si sa ai grija, dupa aceea, sa poti duce. Astfel, vorbitul spre a ne afla in treaba capata o insemnatate cople­si­toare. Deoarece ceea ce se aseamana se aduna, se poate concluziona ca sanatatea atrage mai multa sanatate, prosperitatea atrage mai multa prosperitate, fericirea atrage mai multa fericire.

Formula Atractiei.
Oferta noastra vibrationala este compusa din gandurile noastre insotite de sentimente. Universul raspunde acestei oferte prin potrivirea raspunsului vibrational. In orice moment noi atragem, catre noi, esenta a ceea ce gandim si simtim. Simtim dupa cum Gandim. Vibram dupa cum Simtim. Atragem dupa cum Vibram. Sentimentele noastre ne spun daca suntem in procesul de a atrage si a crea ceea ce dorim sau in acela de atractie si creatie a ceea ce nu dorim. Cand ne simtim bine, avand in jur iubire, bucurie, apreciere, vibratiile noastre sunt inalte si ne racordam vibrational circumstantelor dorite.

Cand ne simtim rau, suparati, tematori, lipsiti de putere, vibratiile noastre sunt joase si rezonam vibrational circumstantelor nedorite. In plus, o vibratie joasa ne face sa nu putem obtine ceea ce dorim. Cand ne directionam gandurile bazate pe ceea ce simtim, noi devenim creatori constienti ai vietilor noastre. Aceasta este o formula simpla: Daca un gand ne face sa ne simtim bine, atragem visele noastre.Daca un gand ne face sa ne simtim rau, atragem cosmarurile noastre.

Este foarte important sa realizam ca Legea Atractiei lucreaza egal pentru atragerea viselor noastre, la fel ca si pentru atragerea cosmarurilor noastre. Asa cum gandim si simtim, noi suntem cei care scriu scenariul pentru viata noastra. Cand suntem panicati, din cauza unui lucru neplacut care s-ar putea intampla, concepem un scenariu neplacut. Cand privim, cu emotie, la implinirea a ceva ce dorim din suflet, noi planuim acest lucru si asteptam, cu nerabdare, realizarea lui. In viata noastra, atragem lucrurile asupra carora ne fixam atentia, fie ca vrem sau nu. Astfel, trebuie sa avem, permanent, viu in minte mesajul Legii Atractiei: Focalizeaza-te pe ceea ce doresti, si nu pe ceea ce nu doresti!

Cand intelegem Legea Atractiei, putem sa fim cu adevarat cine vrem sa fim si sa facem ce­ea ce ne-am dori. Cand intelegem Legea Atrac­tiei, putem crea vietile noastre in mod constient, prin libera alegere. Cand intelegem Legea Atrac­tiei, avem linie directa cu Mos Craciun, cu Zana cea Buna, cu Aladin si lampa lui!
Kate Corbin este un indrumator al sufletelor in ceea ce priveste aplicarea Legii Atractiei, pentru a face ca visele acestora sa devina rea­litate.
Un suflet luminos atrage o viata luminoasa, asa ca, sa avem grija cum gandim, caci, suntem ceea ce gandim, ceea ce ne dorim cu ardoare.

×
Subiecte în articol: paranormal