x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Paranormal Nimic nu este întâmplător

Nimic nu este întâmplător

de Romulus Popescu    |    10 Mar 2012   •   21:00
Nimic nu este întâmplător

Celebrul psihanalist Carl Gustav Jung a marcat un fenomen caruia el i-a studiat indelung existenta si pe care l-a numit sincronicitate. Se referea la coincidente semnificative care nu au o cauza normala, dar care se produc in timpul derularii unor evenimente cu incarcatura emotionala. Natura unora dintre fenomenele de acest tip este legata de numerologie.

Un eveniment care a marcat pregnant inceputul acestui mileniu este cel cunoscut sub numele de '11 septembrie 2001'. Analizandu-se tragedia de la New York au fost descoperite nenumarate sincronicitati de ordin numerolo­gic. Simbolul celor doua turnuri gemene este numarul 11, dat de aspectul lor exterior. Dupa dictionarul de simboluri Chevalier si Gheerbrant, 11 'este semnul excesului, al lipsei de masura al revarsarii in orice sens al termenului. Este numarul care anunta un conflict virtual... Excesul pe care-l semnifica se poate vedea ori ca inceputul unei innoiri, ori ca o ruptura sau falie in univers'. 11 este 1+1=2, 'simbolul opozitiei conflictului si reflectiei, indicand echilibrul reali­zat sau amenintarile latente', conform aceluiasi dictionar.

William Wynn Westcott, in cartea sa 'Numbers: Their Occult Power and Mystic Virtues' ('Numerele: Puterea lor oculta si virtutiile misti­ce'), descrie astfel numarul 11: 'Acesta pare sa fie tipul de numar cu o reputatie proasta la toate popoarele lumii. Cabalistii il pun in opozitie cu perfectiunea Decadei (10) si asa cum acest numar Sephirotic reprezinta toate lucrurile bune, numarul 11 este esenta a tot ce este pacatos, daunator si imperfect, celor zece sephiroti ei opun sephirotul 11 care simbolizeaza distrugerea, violenta, infrangerea si moartea.

In continuare, legat de evenimentul de la New York, data de 11.09 este conform scrierii anglo-saxone 9.11., adica luna si apoi ziua. Dupa un an, pe 11.09.2002, la loteria din New York a iesit castigator numarul 911.

Un pasager al zborului 93, avion prabusit in Pennsylvania, a apelat, de pe mobil, seviciul de urgenta, numarul 911, numar apelat fara ince­tare in perioada tragediei.

La acea data, trecusera 254 de zile din anul 2001, adica 2+5+4=11. Ramasesera, in acelasi timp, 111 zile pana la finele anului respectiv.

Primul avion care a lovit turnurile era zborul AA011 al companiei American Airlines, AA=11, A fiind prima litera din alfabet, ea corespunde cifrei 1. Atunci, mai erau aproximativ 11 minute pana la ora 9 dimineata. Zborul avea numarul 11, la bord avea 11 membri ai echipajului (doi piloti si noua asistenti de zbor) si 81 de pasageri, 8+1=9, adica 92 de persoane in total, 9+2=11.

Al treilea avion, care s-a prabusit, a fost AA077, multiplu al lui 11, cu 65 de persoane la bord, 6+5=11.

Primul zgarie-nori, dintre cele doua distruse, avea o inaltime de 411 metri. Zgarie-nori, in engleza este skyscrapers si contine 11 litere. Fiecare dintre turnuri avea 110 etaje. New York City are 11 litere. Statul New York a aderat la Uniune, cand a fost proclamata independenta fata de Marea Britanie, sub numarul 11, dintre cele 13 state care formau Federatia Statelor Unite.

Afganistan, in engleza, primul stat atacat, considerat barlogul teroristilor, are 11 litere.

Mohamed Atta, pilotul primului avion care a intrat in zgarie-nori, are si el 11 litere in nume.

George W. Bush are numele format din 11 litere.

Privind inapoi, in istoria celor doua turnuri gemene, se profileaza si alte legaturi cu data de 11 septembrie. Pe 11.09.1973, putin dupa inaugurarea primei faze a World Trade Center, a avut loc actiunea terorista orchestrata de CIA impotriva presedintelui statului Chile, Salvador Allende, incheiata cu moartea acestuia.

Pe data de 11 septembrie 1990, cu 11 ani inainte de atac, tatal lui Bush, presedinte pe vremea aceea, afirma in fata Congresului Nord-American ca invazia Irakului si Kuweitului era 'o ocazie pentru a actiona in directia unei perioade de cooperare... dupa aceste vremuri tulburi, se poate realiza o noua ordine mondiala'.

Pe data de 11.09.1941 a inceput in mod oficial construirea Pentagonului. Atunci, SUA erau conduse de F.D. Roosevelt, 11 litere.

Pe data de 11.09.1921 s-a infiintat satul Nahalal, prima asezare colectiva din Palestina.

Atunci, la New York avea loc marea conventie a Organizatiei Sioniste Mondiale, in care, cu sprijinul lui Einstein, a fost declarat Haim Weizmann, conducator al acesteia, peste 27 de ani el devenind si primul presedinte al statului Israel. Pe 11.09.1891 s-a constituit la Londra Asociatia Coloniala Evreiasca, primul pas catre crearea statului Israel.

Cu 26 de zile inainte de 11.09.2001, bin Laden vorbea despre umilintele si nenorocirile suferite de natiunea islamica de peste 80 de ani si afirma, hotarat, ca nu va accepta niciodata ca Palestina sa fie evreiasca.

Iata si alte evenimente care justifica o evaluare corecta in Cabbala a numarului 11: 11 decembrie 1941, SUA declara razboi Germaniei; 11 fe­bruarie 1945, Roosevelt si Stalin semneaza Trata­tul de la Yalta; 11 iunie 1955, 77 de morti in circuitul de la Mans; 11 februarie 1979, Revolutia Iraniana; 11 februarie 1990, Nelson Mandela eliberat dupa 27 de ani de detentie; 11 aprilie 2004, atentatul de la Madrid. Intre 11.09 de la New York si 11.03 de la Madrid au trecut 911 zile, adica, 11.09 inversat este 9.11 (199 de morti, 1.467 de raniti); 11 februarie 2011, Hosni Mubarak renunta la presedintie; 11 martie 2011, cutremurul de la Fukushima.

Evenimentul tragic de la 11 septembrie 2001 a fost presimtit de mai multe persoane. O ancheta telefonica, facuta la New York, a scos la iveala ca 57 de persoane au avut o premonitie a atentatului. 38 dintre aceste premonitii sunt vise povestite altor persoane inainte de atac.

Pe data de 10 septembrie 2001, un copil, elev in clasa a V-a la o scoala din Dallas, i-a spus unei profesoare ca in ziua urmatoare urma sa inceapa al treilea razboi mondial in SUA si ca acestea il va pierde. Directorul colegiului a comunicat

FBI-ului premonitia copilului la cateva ore dupa evenimentul de la 11.09.

Cu trei luni inainte de septembrie, clarvazatoarea britanica Valerie Clarke a spus, la BBC, ca avusese viziunea unei mari explozii provocate de un avion care se lovea de al doilea mare turn din Manhattan.

Organizatia britanica UK Psychics are un re­gistru de premonitii in care sunt inscrise viziunile diferitelor persoane. Cu sase zile inainte de atentat, o persoana a spus: 'Am avut o viziune cu un avion comercial lovindu-se de ceva sau explodand in flacari'.

Pastorul protestant David J. Mayer (11 litere) a publicat in august 2001 o viziune pe care a avut-o pe 6.07, in timpul ultimei sale vizite la New York: 'Acolo, in departare se vedeau turnurile gemene. Am simtit spiritul Atotputernicului ajungand la mine si am vazut flacari enorme ridicandu-se spre inaltul cerurilor si cum toata Insula Manhattan era inghitita de flacari. Puteam auzi strigatele oribile ale multimilor de oameni in departare... Apoi am inteles ce urma sa se abata asupra acestei multimi... Nu pretind ca stiu ce inseamna asta, dar stiu ca timpul e scurt si sfarsitul aproape'.

Aceste cateva informatii intaresc, daca mai era nevoie, afirmatia ca nimic nu este intamplator.

×
Subiecte în articol: editorial