x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Paranormal Paranormal. Scopul final, Vindecarea

Paranormal. Scopul final, Vindecarea

de Romulus Popescu    |    12 Oct 2012   •   23:40
Paranormal. Scopul final, Vindecarea

O cetate bine apărată este greu de cucerit. Dar, dacă în interiorul ei apar probleme care micşorează coeziunea dintre membrii acesteia, vulnerabilitatea ei creşte. Cu alte cuvinte, un sistem este mai uşor de destrămat din interior, decât din exterior.
   
Iată că în sânul medicinii moderne apar opinii despre asigurarea sănătăţii bazate pe alte principii, total diferite de cele actuale. Aceste principii există de când lumea. Ele nu sunt noi, ci numai redescoperite şi botezate altfel. Unul dintre ele este reconectarea, aşa cum a numit-o doctorul Eric Pearl. Este, după cum am scris în articolele trecute, o metodă de vindecare ce se realizează cu ajutorul Energiei Univerasale, asemenea bioterapiei sau altor practici asiatice care folosesc aceeaşi energie. Reconectarea nu ajută la destrămarea medicinii moderne, ci la îmbogăţirea ei.
   
Metoda lui Pearl, venită din partea unui membru al medicinii moderne, reprezintă un semnal că medicina modernă a început să-şi recunoască originea. Aceasta se află în medicina tradiţională, care nu este numai a fizicului, ci şi a corpului energetic alături de cel spiritual. Este un pas făcut a cărui vibraţie se amplifică, luând amploare şi propagându-se asemenea undelor provocate de o piatră aruncată în apă.
   
Legat de această metodă a reconectării am scris, până acum, despre posibilitatea de a se dezvolta abilitatea recunoaşterii sau conştientizării curgerii prin corp a energiei reconective, despre modul cum este convertită pentru a fi folosită în vindecarea afecţiunilor, despre interacţiunea cu pacienţii. Acum este momentul final legat de reconectare, cel în care subiectul principal îl constituie scopul ei, vindecarea.
    
Doctorul Pearl afirmă că: "Pe măsură ce corpul vostru îşi continuă transformarea, pentru a găzdui noile frecvenţe, după cum v-aţi familializat cu circuitul de răspuns ce face parte din folosirea acestor energii, veţi vedea că toate se aşează la locul lor". Pentru a ajunge la vindecare, în primul rând tratamentul trebuie privit cu sentimentul de inocenţă, identic cu cel al unui copil. Este darul copilăriei "de a vedea totul cu o minunare sinceră, dă veneraţiei voastre puritatea cristalină a copilăriei şi o legătură inerentă cu Dumnezeu. El vă eliberează de dorinţa de a diagnostica, de a explica, de a încerca, de a face, de a forţa, de a depune efort".
   
Pacienţii, se poate afirma că sunt de doua feluri, unii care se abandonează aşteptând cu acceptare tot ce urmează şi alţii care privesc cu suspiciune tratamentul până să simtă că se întâmplă ceva benefic, în sensul însănătoşirii lor. Printre cei care vin deschişi se află şi persoane cu o oarecare iniţiere, care în timpul şedinţei "se roagă, vizualizează, repetă mantre, fac respiraţie abdominală, respiraţie pectorală, îşi ţin palmele cu faţa în sus, îşi ţin mâinile în poziţie de rugăciune şi aşa mai departe". Nu este nevoie. Starea recomandată este cea de plutire, de detaşare.
   
Doctorul Pearl apreciază că: "Nu este treaba noastră să determinăm tipul de vindecare de care are nevoie o persoană. Sarcina noastră este să ne oferim ca parte din ecuaţie şi să lăsăm vindecarea, să îşi ia forma ei naturală... Cred că există în Univers o inteligenţă care este implicată, o inteligenţă care o depaşeşte cu mult pe a mea şi pe a voastră şi că vindecarea potrivită se va manifesta".
   
Vindecarea apare atunci când starea de "a fi" este detaşată, fără a se manifesta orgoliul sinelui personal, ci prin integrarea acestuia în Sinele Universal.
   
Mintea în timpul terapiei trebuie "să ajungă într-un loc în care nu sunteţi nici treji, nici adormiţi - un loc în care sunteţi altundeva. Acesta este locul în care energia vindecătoare vine pe Pământ".
   
Un pas către însănătoşire este făcut şi prin comunicarea cu pacientul, după terapie. Este important de ştiut ce-a simţit, ce experienţă a avut, la ce au participat simţurile acestuia, pentru a explica apoi concluziile.
   
Există, prin această terapie, şi posibilitatea autovindecării. În acest scop trebuie conştientizată intenţia de a intra în corelare cu Energia Universală, având ca finalitate autovindecarea. Stând relaxat, cu această intenţie, începe a se simţi prezenţa acestei energii şi efectul ei. "Lăsaţi-vă atenţia să zăbovească asupra ei, ea creşte în intensitate. Cu cât devine mai puternică, cu atât o observaţi mai mult. Cu cât o observaţi mai mult, cu atât devine mai puternică. Este un ciclu. Fiţi conştienţi că, pe măsură ce senzaţia este tot mai puternică, ea începe să se răspândească". V-a fi simţită uşor în tot corpul, care va începe să vibreze la nivel superior, fapt ce aduce vindecarea.
   
Vindecarea la distanţă, care pentru mulţi pare o utopie, este o realitate. Frecvenţele, în cazul vindecării reconective efectuate de la distanta, sunt congruente cu conceptele spaţiului-timp negativ, în care energia este magnetică, iar entropia este negativă. Această entropie are tendinţe către ordine, organizare, confort. În final, tendinţa în acest mod de tratament este aceea de a îndrepta organismul către regenerare, vindecare. Deci, în apropierea pacientului sau la depărtare de el, nu este obligatoriu să fie folosite mâinile, ca, de fapt, nici în cazul autovindecării. Unele dintre teoriile mecanicii cuantice susţin că forţele devin mai puternice pe măsură ce distanţa creşte.
   
Când se face tratamentul la depărtare, trebuie să se creeze sentimentul că se conştientizează existenţa persoanei tratate. Nu este necesară legătura telefonică, prin fotografie, prin bijuterii personale, mostre de scris, şuviţe de păr. Persoana ce urmează a beneficia de acest tip de terapie, nu este obligatoriu să fie conştientă de momentul tratamentului. Transferul de infoenergie, pentru că fiecare undă este purtătoare de informaţie, se face în timpul tratamentului cu viteze ce se găsesc deasupra celei a luminii. Efectul tratamentului este similar cu cel realizat direct. Doctorul Pearl a căutat o explicaţie, cât de cât ştiinţifică, legată şi de tratamentele la distanţă. Se pare că fizica cuantică i-a oferit-o.
   
În legătură cu vindecarea prin reconectare, autorul metodei mai spune: "Oricât de mult ar vrea unii ca lucrurile  să arate altfel, puteţi să oferiţi o vindecare; nu o puteţi impune. Ca urmare, permisiunea este cerută automat ca o parte a actului de a oferi. Când vindecarea este implinită, înseamnă că s-a acordat permisiunea".
   
Vindecările obţinute prin fenomenul reconectării sunt trecute sub semnul întrebării, fiind considerate miracole. Dar miracolul din secolul al XXI-lea nu este acelaşi cu cel de altădată. Supranaturalul de astăzi este, datorită descoperirilor, cu mult mai mic decât cel din perioadele istorice trecute ale omenirii.
   
Doctorul Pearl, întrebat dacă orice persoană are capacitatea de a deveni vindecător prin reconectare, a răspuns: "Da. Toată lumea poate ajunge la acest nivel, însă oamenii au ochii închişi. Doar câţiva sunt dintre cei care îndrăznesc să deschidă ochii... iar cei care îi deschid sunt adesea orbiţi de ceea ce văd".


×