x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro RIO 2016 Conducerea COSR va demisiona

Conducerea COSR va demisiona

16 Aug 2016   •   10:49
Conducerea COSR va demisiona

Președintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Alin Petrache, a anunţat ieri pe site-ul oficial al organizației că îşi va depune mandatul după Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. „(…) voi face ceea ce am anunţat încă de la începutul anului, îmi voi depune mandatul Adunării Generale pentru ca analiza activităţii să nu fie blocată de niciun considerent ierarhic. Acelaşi lucru îl voi cere vicepreşedinţilor COSR şi tuturor membrilor Comitetului Executiv'', afirmă Petrache.

România are până acum patru medalii cucerite la Rio, aurul echipei feminine de spadă, argintul obţinute de tenismenii Florin Mergea şi Horia Tecău la dublu masculin, bronzul luat de Gabriel Sîncrăian la haltere şi cel cucerit de canotoarele de la 8+1. Fostul multiplu campion olimpic Ivan Patzaichin a declarat ieri, la Galaţi, unde a deschis a patra ediţie a campaniei ,,Descoperă Rowmania - România naturală văzută din barcă", că nu este interesat de candidatura la șefia COSR.

,,Vă spun sigur nu, pentru că nu mă interesează funcţiile, pentru că ceea ce fac eu acum este mult mai important şi asta mă bucură mai mult, să fiu mai implicat în ceea ce ştiu. Într-un birou poate să stea oricine", a spus Patzaichin.


 

 

×