x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro România inteligentă Corina Priceputu, SC Apă Canal Ilfov : "În Petrechioaia nu exista nicio reţea de apă şi canalizare. Stadiul lucrărilor e de peste 70%”

Corina Priceputu, SC Apă Canal Ilfov : "În Petrechioaia nu exista nicio reţea de apă şi canalizare. Stadiul lucrărilor e de peste 70%”

de Redacția Jurnalul    |    14 Iul 2023   •   18:15
Corina Priceputu, SC Apă Canal Ilfov : "În Petrechioaia nu exista nicio reţea de apă şi canalizare. Stadiul lucrărilor e de peste 70%”

În Petrechioaia nu exista nicio reţea de apă şi canalizare. Acum stadiul lucrărilor e de peste 70%, spune Corina Priceputu, purtător de cuvânt SC Apă Canal Ilfov, la Conferința Națională “Drumul spre dezvoltare și viață civilizată - extinderea infrastructurii de apă și canalizare în Ilfov”, organizată de Antena 3 CNN și cotidianul național Jurnalul, în cadrul proiectului “România Inteligentă”.

"Vorbim despre un proiect destul de vast (apă-canal n.red.). Oamenii sunt nemulţumiţi şi în continuare vor fi nemulţumiţi, însă trebuie să înţelegem că aceste lucrări nu se pot face peste noapte.

Disconfortul există, gropi, praf. Oamenii ne fac reclamaţii, noi avem un răspuns şi suntem pe teren de fiecare dată.

Am văzut mai devreme o filmare în Petrechioaia. Până să ajungem noi, în data de 10 august 2022, în Petrechioaia nu exista nicio reţea de apă şi canalizare.

Noi acum lucrăm acolo şi stadiul este de peste 70%, aşa că ne dorim ca toţi cetăţenii să se racordeze la reţeaua de distribuţie de apă şi canal pentru că este ceva vital şi esenţial pentru toată lumea", explică aceasta. 

×
Subiecte în articol: ilfov apă corina priceputu