x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Amanta ministrului cea insarcinata

Amanta ministrului cea insarcinata

19 Aug 2004   •   00:00

Ministrul britanic de Interne, David Blunkett, a poftit la nevasta altuia. Cearsafurile acesteia au fost mai parfumate si mai fosnitoare, se pare, din moment ce relatia celor doi dureaza de trei ani. Numai ca americanca, mama de familie, e putin insarcinata, ceea ce cam incurca socotelile ministeriale.

MARINA CONSTANTINOIU

Au devenit amanti dupa ce s-au cunoscut la o petrecere in 2001. El a fost imediat captivat de personalitatea si inteligenta ei. Deh, nu-i putin lucru la o femeie! N-a mai contat nimic, amorul e mare, astfel incat micile detalii, referitoare la statutul marital al doamnei, varsta celor doi, pozitia (in Guvern) a domnului etc. au devenit derizorii.

Presa britanica jubileaza. Detalii picante, articole ample, toate dedicate acestui subiect pot fi citite in News of the World, Daily Mirror, Evening Standard. Deci, ministrul Blunkett a fost prins cu nevasta altuia! Si inca mai mult de atat: povestea dureaza de trei ani fara ca sotul inselat sa se fi prins si fara a fi deranjata de problemele ministeriale! Dezvaluirile apar pe fondul unui alt mare scandal de alcov in Marea Britanie, legat de numele antrenorului echipei de fotbal a Angliei, Sven Goran Eriksson.

MICI DIFERENTE. Ceea ce face ca aceasta poveste sa fie diferita este modul in care ea a fost introdusa de News of the World: mici amanunte legate de iesiri in doi la restaurant, detaliate cu o anume doza de simpatie. Pentru ca, zic apropiatii celor doi, aici chiar e vorba despre o poveste de dragoste. Se pare ca ministrul este atat de indragostit, incat nu-i mai pasa de nimic. E in stare sa-si riste cariera pentru a fi alaturi de amanta lui, acum insarcinata, spun prieteni de-ai lui, citati de Daily Mirror. In ciuda efectelor devastatoare pe care le-ar putea avea o poveste de amor cu o femeie maritata asupra carierei ministeriale, Blunkett merge inainte. "Este atat de indragostit, incat nu vrea sa auda ca ceva ar putea sta intre el si Kimberly. O iubeste atat de mult, incat este gata sa riste totul", spun prieteni de-ai lui. Blunkett le-ar fi declarat, potrivit Daily Mirror, colaboratorilor sai, ca se simte "confuz", dupa ce relatia lui cu aceasta femeie a devenit publica.

COMPLICATII. Vestea despre sarcina ei a picat ca bomboana pe coliva, mai ales ca Blunkett era dat ca posibil prim-ministru. Blunkett suspecteaza un "inamic politic" ca ar fi la originea "scurgerilor" din presa si se teme acum si pentru iubita lui, care are de facut fata unei discutii nu tocmai simple cu sotul din dotare.

OOOFFF, OOOFFF

"Este atat de indragostit, incat nu vrea sa auda ca ceva ar putea sta intre el si Kimberly.

O iubeste atat de mult, incat este gata sa riste totul" - spun prietenii despre domnul Blunkett

EL

Ministru de Interne, om cu multe belele pe cap, de la amenintarea terorista, la vizele false ale imigrantilor, tatal a trei copii, divortat, 57 de ani. Ah, britanic, evident!

EA

Director executiv la revista The Spectator, mama a unui copil, maritata cu Stephen Quinn, care editeaza foarte populara revista Vogue, 43 de ani. Americanca. Numele ei: Kimberly Fortier.
×
Subiecte în articol: special